Реклама / Ads
3| 7986 |22.11.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

М. Щерев отрича да е обиждал Лили Иванова

.
Лили Иванова Източник: Булфото
Композиторът Митко Щерев отрича да е наричал Лили Иванова “простачка” по време на свой концерт в града на тепетата, както писа пловдивски сайт. “Бих ги съдил, ако дописката не беше анонимна – сега кого да съдя”, чуди се авторът на най-големите шлагери в поп музиката и недоумява, как може в устата му да бъдат слагани изрази като: “Лили Иванова е простачка”.
 

“Категорично не е вярно. По време на клубно участие почти не говоря и дори да го правя, то е малко и във връзка с песните. Това шоу го правя от шест години и то не се е променило. Вярно е, че се шегувам с възрастта си, като казвам, че съм на 30 плюс 30 плюс 5 и че не съм като една певица Л.И. да си крия годините – никога не съм казвал име, а само инициали. Но онази вечер казах нещо положително и то е, че трябва да й се извиня, защото се оказа, че наистина е родена 1939 година, а не по-рано и публиката се смя – това е всичко. Дори на бис винаги споменавам, че съм имал щастието на работя с хора като нея и Емил Димитров и преди да засвиря, отново я цитирам: “На такава симпатична публика не мога да откажа”.

Сега Митко Щерев ще трябва да пише опровержение, защото знае, че примата ни само това чака, за да започне поредното дело срещу него. “Пловдивските медии ме поставят в неудобна ситуация- сега трябва да обяснявам, че не съм казвал такова нещо. Имам поне десет свидетели, които ще потвърдят, че съм прав”, най-отговорно заяви композиторът.

Импресариото на Лили Иванова Иван Салчев пък заяви пред “Всеки ден”, че тя няма да предприема нищо, защото отдавна е спряла да чете глупостите, които се пишат за нея в пресата. “Лили не се интересува от това, което говори Митко Щерев по неин адрес. Не обръща внимание на никакви дописки, защото никога не се цитират източници и всичко е измислица. За съжаление, дори националните телевизии си го позволяват. Не може Нова да рекламира участието на Лили в шоуто “Байландо”, без тя да знае за това”, възмущава се той и опровергава слуха, че примата ни има намерение да съди риалитито, заради нейни изпълнени песни. “Тя носи права само върху изпълнението, не върху песента, така че не може да забрани друг да пее композициите”, обясни той.

И Митко Щерев няма намерение да съди никоя телевизия, затова, че се пеят негови авторски песни, но категорично не одобрява музикалните формати.

“Аз от четири години казвам, че само у нас има толкова музикални предавания и всеки си взима каквото иска, без да плаща. Може да е благотворително, но защо няма отчет. Защо рекламите, където има най-много, не си дават приходите за благотворителност. Моето мнение е, че не трябва да има такива шоута – това е обидно за всяка едно правителство, защото телевизиите не могат да решат генерално проблемите в държавата. Излиза, че ГЕРБ не могат да намерят един милион, за да построят няколко къщички за изоставени деца – това е несериозно”, категоричен е Митко Щерев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 6219 |22.11.2010 Яне яхна кон, Галя - предпочете раздумката . 18| 12106 |22.11.2010 Таен списък с гейове в МВР . 1| 9891 |21.11.2010 Долчe и Габана на съд за 1 млрд. евро . 7| 5943 |20.11.2010 Снайпс укривал пари, влиза в затвора за 3 години

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads