Реклама / Ads
2| 6310 |29.06.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Скелет, натъпкан с лекарства

.
Скелет, натъпкан с лекарства. Това е представлявало тялото на Майкъл Джексън, показват данни от аутопсията.
 
Страшните резултати от лекарския доклад се появиха по всички световни медии. Специалистите твърдят, че Джако е страдал от анорексия. Ял е максимално веднъж дневно и в деня на смъртта си е тежал 50 кг. Вместо храна, патолозите открили в стомаха му коктейл от медикаменти. Пробите все още се изследват.

Множество следи от обезболяващи инжекции е имало и по бедрата и раменете на звездата.Краля на попа е прибягвал до тях минимум три пъти дневно, и то от много години. По тялото му е имало и синини от падане. Оказа се, че тялото му е било толкова слабо и крехко, че докато лекарите му правели сърдечен масаж, за да го върнат към живота, му счупили няколко ребра.

Грозните факти продължават: Майкъл Джексън е криел плешивостта си с перуки. По главата си е имал само мъх. Пред “Сън” близък до звездата обясни, че когато близките му разберат за неговото състояние, ще бъдат съкрушени. Малко преди смъртта си Джако е споделил, че иска да направи песен с трите си деца и да кръсти проекта The Jackson Four.

Междувременно момчето, което през 1993 година обвини певеца в сексуално насилие, се отрече от думите си. 13-годишният тогава Джордан Чандлър детайлно обясни как и къде Краля на попа го е насилвал. Случаят завърши с извънсъдебно споразумение, а Майкъл плати на Джордън 22 милиона долара обезщетение. Всичко това обаче толкова го стресира, че Джако се пристрасти към болкоуспокояващите.

„Никога не съм искал да лъжа и да унищожавам Майкъл, но баща ми ме накара. Сега не мога вече да кажа на Майкъл колко много съжалявам и никога няма да мога да го помоля да ми прости.

За първи път не мога да понеса тези лъжи повече. Майкъл Джексън не ми е направил нищо. Всичко бе измислица на баща ми, който търсеше всякакви начини да се отърве от беднотията" - каза Чандлър.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7678 |29.06.2009 Тайнственият Джако и мистериозната му смърт . 0| 20911 |29.06.2009 Откриха формула за женската хубост . 0| 5716 |26.06.2009 Забъркаха Пит в любовен триъгълник . 2| 5607 |26.06.2009 Опра олекна с 9.2 млн.долара за един ден

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads