Реклама / Ads
126| 17016 |08.01.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Слави Трифонов: Не искам да съм следващият Бойко Борисов

.
Слави Трифонов
Не се чувствам комфортно по време на интервю! Знаех, че някъде ще се прецакам, но не знаех къде! Най-лошо е да тръгнеш по течението, защо то е лайняна река! Личният ми живот е супер, разказа шоуменът.
 

Интервюта от 2-3 години не съм давал, заяви специалният гост в първото издание за 2011 година на „Търси се” по бТV тази сутрин Слави Трифонов. Той е известен с това, че през последните години е дал много малко интервюта. . И аз сам се изненадвам, като се гледам отстрани. Не се чувствам комфортно по време на интервю. Усещам, че изглеждам като човек, който току-що е направил нещо лошо, сподели шоуменът.

Трифонов каза, че гледа само новините по БТВ, Евроспорт и Дискавъри. БНТ е под всякаква критика, Нова телевизия претърпя крах, а другите телевизии са жалки, добави той.

Гости на предаването чрез запис бяха и сценаристите, с които Трифонов работи от години - Иво Сиромахов, Тошко Йорданов, Драгомир Петров, Филип Станев, Светослав Митев и Александър Вълчев. Те разказаха за първите си срещи с водещия и за развитието на отношенишята им през годините. Общо взето, ние живеем заедно и се забавляваме непрекъснато, споделят хората на Слави.

Аз всеки ден се виждам с тези хора, които са моето семейство. Те са ми приятели, а всъщност не знам къде е границата между приятелството и общата работа. И в най-голямата си мъка сме заедно. Те са ми като своебразен психоаналитик, с тях ми става много по-леко. Приятелството изисква и компромиси. С много от сценаристите работя от повече от 10 години, каза Слави.

Най-хубавото нещо е да можеш да се самоиронизираш, допълни Слави. Никога не се дразня от иронията на сценаристите, тя е много полезна за мен.

Личният ми живот не осакатен. Той е супер. Полагам усилия той да не попада в общественото пространство. Аз осъдих жълтите вестници, защото те си измислят, допълни водещият на Шоуто на Слави.

Актьорите Краси Радков, Виктор Калев и Мариан Бачев също бяха изненада за Слави в студиото. Слави е нашият режисьор, можеш да полетиш от неговите думи, казаха те. 

Актьорите в моето шоу са изключително талантиви. Аз съм много, много по-зле от тях. Можеш да си страхотен професионалист, но да си кофти като човек, сподели Трифонов. 

Изключително съм радостен, че работя в bTV. Когато започнах да правя шоуто, знаех, че някъде ще се прецакам, но не знаех къде. Не знаех къде е подмолният камък, вредното и лошото на това. А най-лошото е, че можеш да тръгнеш по течението, допълни Слави. Трябва непрекъснато да се стремиш да правиш нови неща. Трябва да има честност, достойнство в работата ни.

Слави Трифонов разкри, че на този етап не е изкушен от политиката. Не искам да съм следващия тип като Бойко Борисов. Аз и той сме се виждали - той е бил главен секретар, аз телевизионен водещ. После пътищата ни се разделиха - той стана политик, а аз си останах телевизионен водещ, коментира шоуменът. В отношенията между хората трябва да има конфиденциалност. Много неща мога да кажа в политически план, но това едва ли ще е интересно на зрителите, каза още Слави.

Колегите му от Ку-ку бенд също присъстваха в предаването и представиха своя водещ. Най-хубавото нещо, което ми  се е случвало, това е Ку-ку бенд. Музикантите са изключително талантливизаяви, заяви Трифонов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 10451 |01.11.2010 Слави помага на руса "претендентка", кани я на вечеря . 7| 6438 |18.10.2010 Слави черпи публиката за ЧРД . 9| 7797 |28.09.2010 Екзалтирана бг публика посрещна Слави в Ню Йорк . 20| 8595 |21.09.2010 Индианец чака турнето на Слави в САЩ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads