Реклама / Ads
0| 5633 |13.10.2017 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

След Мис Свят, Мис Вселена и Мис Варна, REFAN подкрепи и Мис Пловдив, и Мис Армения

.
Козметичната марка REFAN, превърнала се в синоним на красота,сексапил и чар, връчи подаръци на най-достойните претендентки за титлите Мис Пловдив и Мис Армения.
 

Парфюмното бижу на REFAN - REFAN GOLD COLLECTION, което грабна безапелационно "златото" за „Най-модерен парфюм на годината“ в категорията FASHION  IDOL 2017, очарова участничките и в двата конкурса. Изисканата серия предлага, както индивидуални парфюми, така и елегантно оформени комплекти. Те включват парфюм и козметика за тяло в еднаква ароматна гама - за дамите: душ-гел и лосион за тяло, а за господата: шампоан душ-гел. Чрез тях преживяването от използването на неустоимите ухания става по-богато, защото започва още под душа, продължава с грижа за кожата и остава през целия ден с няколко капки парфюм за финален акорд.

 

20-годишната учителка по танци от Благоевград Хрипсиме Хачатрян спечели приза „Мис Армения България 2017“. Красавицата бе коронясана на пищна церемония в Пловдив.Хрипсиме Хачатрян бе избрана от журито, в което личаха имената на легендарният гимнастик Йордан Йовчев и актрисата Радина Думанян.

 

“Родителите ми са арменци, преместили са се в България преди повече от 20 години.Родена съм тук, но въпреки това се чувствам арменка. Обичам да танцувам -това ми е хобито от малка. Много ми харесва да излизам и да се забавлявам с приятели. Мечтая да обиколя света и да опозная различните нации. Бих искала да посетя Армения", заяви новата Мис Армения в България.

 

Нейни подгласнички са две софиянки - 23-годишната Елиза Дермесробян и 18-годишната Дженифър Коюниан. Момиче на публиката стана Лили Мартиросян от Варна.

 

Девойките дефилираха във вечерни тоалети на различни дизайнери и в арменски народни носии. Те изпълниха на сцената и горещи арменски танци. По време на конкурса се проведе търг с вещи на знаменитости, средствата от който ще отидат за двойки с репродуктивни проблем. За доброто настроение на гостите се погрижи младият пловдивски певец Бонимир. Той представи последната си песен „Абу Даби“.

 

21-годишната студентка от Университета по хранителни технологии Габриела Топалова пък бе коронясана за „Мис Пловдив 2017“. Очарователна и интелигентна,тя ще представлява града на тепетата в 28-мото издание на най-престижния конкурс за красота у нас -  “Мис България 2017“.

 

За първа подгласничка бе избрана Стела Гечева, а трета в класацията на журито остана Виктория Лазарова. Гост изпълнител бе Вера Русо.

Световно известният бранд REFAN традиционно подкрепя елитни български и международни конкурси за красота, като световния конкурс Best Models  „Мисис Вселена“, “Мисис Европейски съюз“, „Мис Плеймейт“, „Мис Интерконтинентал“ и др. Даряваща наслада и красота,REFAN кара всяка жена да се чувства кралица на съвършенството и красотата.

 

Неслучайно тази година  REFAN спечели Златен сертификат,превръщайки се в официалния призьор в националния конкурс "Любима марка на българския потребител",както и първо място в още 2 категории -  Козметика и Българска марка.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5075 |30.01.2017 Студентка зъболекарка е най-красива във Вселената . 0| 6037 |21.12.2015 Гаф: „Мис Вселена“ остана без корона . 0| 8751 |02.11.2013 „Мис Вселена България” победила рака

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads