Реклама / Ads
2| 7319 |09.01.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

След всяка сватба на Алла си отива един диктатор

.
В деня на всеки един от 5-те брака на Алла Пугачова по света умира по един могъщ властник със статута на диктатор. Излиза, че Алла е предвестник на демокрацията!, пише руският ежедневник „Комсомолская правда”.
 

 

„Ако бракът изобщо може да се асоциира със смъртта, това вероятно е, защото според някои схващания умира свободният живот и започва една малко по-различна негова форма, която често се свързва с окови и други метални аксесоари. Но в случая със сватбите на руската певица Алла Пугачова, която съвсем наскоро за пореден път мина под венчилото, има една много любопитна закономерност ¬ – при всяко сключване на брак тя допринася по някакъв начин за свободата изобщо, защото тогава ¬ случайно или не ¬ умира по един комунистически лидер”, пише вестникът.


Не по-малко любопитен е фактът, че смъртоносната енергия на тези сватби до голяма степен е насочена на Изток. Фактите говорят красноречиво.

 

Първият брак на Алла Пугачова през 1969 г. съвпада със смъртта на виетнамския комунистически лидер Хо Ши Мин, който умира 12 часа след нейната венчавка. Следващият й¬ брачен съюз през 1976 г. може да се свърже с това, че този свят напуска китайският лидер Мао Дзедун.

Третата сватба на певицата пренася смъртоносната енергия в СССР ¬– в същия ден умира генералният секретар на КПСС Константин Черненко. През 1994 г. Пугачова се омъжва за четвърти път за българина Филип Киркоров и тогава умира Великият вожд на КНДР Ким Ир Сен.

 

Следва известно затишие, което „оставя“ Северна Корея на мира ¬- наследникът, Великия ръководител, управлява в Пхенян в продължение на дълги години, преди Пугачова да реши да сключи нов брак. Последното омъжване на Алла Борисовна през миналата година „изпрати в отвъдното“ севернокорейския лидер Ким Чен Ир.

 

„Засега не е известно как точно сватбите влияят на погребенията на комунистическите лидери, възможно е това да е случайност, но съвпадението е поразително”, пише „Комсомолская правда”. На този етап комунистическите лидери могат да спят спокойно, защото след сватбата си с Максим Галкин Пугачова заяви, че това ще е последният й брак.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 8111 |18.10.2011 М/Одата на радостта или сватбата на Божилета . 10| 10116 |10.10.2011 Звезден бойкот на сватбата на Николета и Божинов . 10| 9489 |12.09.2011 Деси Зидарова вдига сватба в Солун . 16| 8779 |02.08.2011 Гергов вдига сватба в Тоскана, събира пари за децата на Индия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads