Реклама / Ads
0| 6781 |23.09.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Спряха молитви на богомолци заради Джулия Робъртс

.
Джулия Робъртс
Американската актриса Джулия Робъртс разочарова хората в Индия, след като се обгради с армия от 350 бодигардове, които се грижат за сигурността й, докато снима филм в страната.
 

Местните хора твърдят, че охранителите не им позволяват да посещават храма си, докато се снима новият филм с участието на известната холивудска звезда. "Това е най-свещеното време от годината и не трябва да ни спират да посещаваме собствения си храм", заяви разочарован богомолец. "Никой не може да пробие охраната, получихме стриктни инструкции", каза един от охранителите.

По време на престоя си в Индия, Джулия Робъртс се вози в специална бронирана кола, в която пътува заедно с трите си деца. Тя е отседнала в селището Патауди, намиращо се на един час път от Делхи.

Филмът с участието на Робъртс е озаглавен "Eat, Pray, Love" и е на режисьора Райън Мърфи (сценарист и продуцент на голяма част от епизодите в култовия сериал „Клъцни срежи”). Сценарият е адаптация по книгата на Елизабет Жилбер, която през 2011 г. обещава да еволюира и до театрална пиеса. Някъде между погълнатите калории пухкавата лейди намира време да изживее страстен романс с персонаж, поверен на Хавиер Бардем. Сред актьорите, които партнират на Джулия Робъртс в драматичната история са и Джеймс Франко, и Ричард Дженкинс.

Работата по филма стартира преди по-малко от месец в Рим, където също се наложи да отцепят няколко улици, за да може актрисата да премине необезпокоявана до снимачния терен. Още преди началото на снимките на "Eat, Pray, Love" продуцентите поискали от Джулия Робъртс да напълнее 15 килограма за образа на героинята си - разведена американка, която намира емоционален отдушник в храната и й се отдава на гурме тур в Рим. 42-годишната звезда отказала да деформира фигурата си и прибрала десетте милиона долара хонорар с уговорката, че ще използва специални ватени подплънки.

По план снимките на продукцията "Eat, Pray,Love" трява да приключат на остров Бали.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 12189 |19.09.2009 Убиха популярна американска порноактриса . 24| 26891 |18.09.2009 Диана сдъвка Сашка в "Челюсти" . 5| 8046 |17.09.2009 Мон Дьо няма да дава съвети на Сашка Васева . 4| 14146 |16.09.2009 Неписани правила за мъже, създадени от жени

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads