Реклама / Ads
13| 17603 |05.06.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Страх обзе любимите жени на Таки и Брендо

.
Евелин Банев-Брендо
Страх и амнезия са обхванали бившите любими жени на Христофорос Аманатидис-Таки и Евелин Банев-Брендо. Могъщите босове в момента имат проблеми с правоохранителните власти, но нежните създания знаят, че те разполагат с армия от свои хора, готови да изпълнят всички техни заповеди.
 

„Нищо не искам да говоря за Христофорос Аманатидис”, категорична е Боряна Шехтова, а Диляна Попова дори не смее да вдигне телефона си, независимо от настойчивото й търсене, пише в. „Монитор” . „Тя е обидена на всички журналисти, защото пишат доста глупости за нея”, обясни пред репортер на вестника близък до филмовата звезда. Имената на двете известни манекенки обаче са свързани с митичния Таки и факта, че не искат да кажат дори няколко добри думи за него, означава, че се страхуват да нарушат закона на мълчанието.

Досега само веднъж Диляна Попова си позволи да говори в публичното пространство за връзката им. В края на 2010 г. тя призна слуховете за любовната им афера. „Да, имала съм връзка с Таки, но не мисля, че е уместно да разказвам каквото и да било”, каза  Попова и добави, че връзката им продължила няколко месеца и била съвсем нормална. Брюнетката отрече слуховете някога с него да са обмисляли да се оженят. Моделката призна още: „Имам хубави спомени от тази връзка” и обясни, че поддържа добри отношения с всичките си бивши гаджета.Оттогава Попова не говори за този период от живота си и стоически мълчи, въпреки многобройните клюки по този въпрос. Само в сферата на предположенията са информациите, че по време на връзката си с Таки е забременяла, но направила аборт, което вбесило боса и това сложило край на отношенията им. От тях обаче на сексмодела и талантлива актриса й останали джип „Мерцедес”, цвят металик, и просторен апартамент близо до Витоша.  Според други светски хроникьори пък причина за раздялата на моделката и боса станала нейната колежка Боряна Шехтова. Попова отрича да има напрежение между двете заради Аманатидис. Връзката му с Шехтова е продължила няколко години, през които тя бе в чужбина. В средата на 2011 г. красавицата се появи отново в светските среди в София  и веднага се заговори, че е успяла да избяга от подземния бос. Според близки на Шехтова тя и Аманатидис се разбрали, че манекенката вече е свободна да прави каквото иска. Според друга мълва пък Таки се увлякъл по нова красавица и затова раздялата им станала по-лесно. Той дори великодушно й разрешил да запази повечето от подаръците, които й е направил през годините. Колко от това е истина не се знае, но е факт, че когато в края на 2008 г. Таки бе обявен у нас за общодържавно издирване по обвинение за разпространение на дрога, той успя да избяга от  страната, а заедно с него в неизвестност потъна и моделката Боряна Шехтова. Едно от  появяванията й в България бе свързано с раждането на второто дете на близначката й Анна.

И докато бившите любими жени на Таки всячески се опитват да избягат от интереса към връзката им с него, една от публично известните жени на Брендо – Снежина Вълкова, изобщо не е в страната. Всъщност тя от години живее в САЩ и при едно от връщанията си у нас през 2010 г. така заби Кокаиновия крал, че дори има гореща снимка като доказателство за това. При тяхна поява в столично заведение цяла вечер радваха сеирджиите с ласките и целувките си. Увлечението на Банев по Вълкова вероятно е било голямо, защото според някои информации той я ревнувал дори от Николета Лозанова. Ни Ло веднъж на всеослушание казала, че с удоволствие би полудувала в леглото със сексапилната си колежка Снежина Вълкова, защото има възбуждащи гърди. Брендо така побеснял от ревност, че забранил на любовницата си да се среща с Николета.    Според приятели на Вълкова тя се променила при връзката си с Банев – появявала се по-рядко на светски партита, прекъснала много от  контактите си, за да не дразни ревнивия си любовник. Пред близки споделяла, че Брендо се държи много добре с нея и изпълнява всичките й капризи. Някъде по това време стана ясно, че той се е развел със съпругата си Моника, една от дъщерите на вносителя на облеклата „Бициани” у нас Александър Добринов. Според някои източници обаче причината не била Снежина Вълкова, а сестрата на Моника - Десислава, в която се влюбил. Не се знае колко е вярно това прелюбодеяние, както и дали разводът не е фиктивен.

Малко преди да бъде арестуван през май т.г. Брендо е бил засечен да споделя по телефона с бившата си съпруга, че смята да бяга в чужбина.  Десислава е съпруга на финансиста Константин Дишлиев, който през 2005 г. бе разстрелян в центъра на София. Твърди се, че месеци по-рано баджанаците Евелин и Константин влезли в остър конфликт и Косьо бил пред развод със съпругата си Деси, но няма категорична информация каква е била причината за това. За убийството на финансиста майка му Йорданка – бивша компаньонка и вносителка на детските играчки „Чико”, обвини Брендо. „Твърдеше, че Банев спи и с двете дъщери на Сашо Бицианито и че е издал смъртната присъда на сина й”, казват магистрати. Ден преди да даде показания пред съдия през 2007 г. Йорданка Запрянова бе застреляна в дома си. (Монитор)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 17698 |21.02.2012 Бившата на Веско Маринова: Правехме страхотен СЕКС . 6| 7445 |09.04.2011 Емануела: Страхувам се от старостта . 8| 7260 |28.02.2011 Жените, купонясвали с Берлускони, се страхуват от СПИН . 1| 6971 |03.05.2010 Топ храни за страхотен секс

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads