Реклама / Ads
2| 9379 |16.04.2014 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Строителен предприемач завлякъл Ивана със 100 бона

.
Скандално известният пловдивски строителен предприемач Стоян Анастасов - Джимито е завлякъл попфолк певицата Ивана със 100 000 лева. Това разкриха близки до изпълнителката.
 

 

Преди три години, притиснат от кредити и борчове, бизнесменът поискал от певицата въпросната сума. Ивана проявила разбиране към приятеля си, който в момента бил финансово затруднен, и му услужила със 100-те бона. Сделката не била изповядана пред нотариус, нито била узаконена с договор с подпис и печат. Нещо повече - за да не притеснява длъжника си, певицата на народа дълго време не отваряла дума за заема. А той всеки път е обещавал, че ще си върне дълга до месец-два. Преди 2 години обаче строителният предприемач спрял да отговаря на обажданията на близката си дружка и трайно се покрил.


“Това ми е най-болната тема. В наши дни човек не може да има вяра на никого. Но разчитам на неговата доблест и лоялност. Все още вярвам, че ще ми върне парите”, каза пред “Марица” измамената изпълнителка. Според Ивана предприемачът винаги е държал на думата си и тя се надява и този път да го направи. Певицата обаче не пожела да назове името му, за да не го компрометира. “Със семейството му сме близки. Жена му ми е приятелка”, посочи Ивана. Тя призна, че не притежава документ, с който може да потърси парите си по съдебен ред.


“Всичко съм оправил. Не дължа нищо, 20 хил. лева турне съм й платил”, заяви Стоян Анастасов.


Бизнесменът, известен като Джимито Орфея, купи преди няколко години едноименния Замък в Куклен от Петър Станчев. Миналата година прокуратурата повдигна обвинение срещу предприемача за данъчна измама в размер на половин милион лева. От Анастасов пропищяха и пловдивчани, купили апартаменти на зелено в негови кооперации. В момента Джимито е тартор на опозицията в община Куклен и води люти битки с и.д. кмета Костадин Павлов. Той беше и в основата на свалянето от пост на предишния кмет на Куклен Димитър Сотиров.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 12716 |14.04.2014 Джена Джеймисън кани Стоичков в порно . 3| 8389 |14.04.2014 Веселин Маринов си маха потните жлези . 3| 13008 |14.04.2014 Турчин и Райна се омагьосаха . 3| 8870 |12.04.2014 Кой ще ни буди от екрана?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads