Реклама / Ads
2| 5248 |02.05.2019 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Светът очаква новото кралско бебе

.
Херцогът и херцогинята от Съсекс
През октомври беше обявено, че херцогът и херцогинята от Съсекс очакват първото си дете през пролетта на тази година. Принц Хари ще посети Холандия следващата седмица и това увеличи очакването около пристигането на новото кралско бебе.
 

Пътуването, планирано за сряда и четвъртък следващата седмица, беше оповестено от Бъкингамския дворец, докато светът очаква с нетърпение раждането на първото дете на херцога и херцогинята на Съсекс.

 

Тъй като е малко вероятно Хари да иска да пропусне раждането на сина си или дъщеря си, това е още един намек, че бебето се очаква всеки момент. Той очевидно би искал да прекара известно време с Меган и детето им, преди да се върне към кралските задължения следващата сряда.

 

Хари има насрочен официален ангажимент в Амстердам, преди да пътува до Хага, за да открие официално игрите „Invictus 2020“.

 

Събитието на 9 май е в дневника на херцога още от обявяването, че Хага ще бъде домакин на следващите игри - спортно събитие в параолимпийски стил, което той основава за ранени военнослужещи.

 

Хари признава, че много би желал да бъде на откриването. Но също така и намекна, че окончателното решение дали да отиде ще зависи от това дали жена му Меган е родила и кога.

 

Хари и Меган ще нарушат кралските традиции за избор на детегледач

Практиката е всяко значимо кралско посещение да бъде обявявано, така че дворецът трябваше да обяви пътуването тази седмица, въпреки че все още не се знае кога ще се роди бебето.

 

В неделя принц Хари взе решение в последната минута да присъства на Лондонския маратон.

 

Като покровител на спортното събитие, той обикновено го посещава всяка година, но засега не е потвърдил предварително присъствието си, тъй като бебето се очаква всеки момент.

 

През октомври беше обявено, че херцогът и херцогинята от Съсекс очакват първото си дете през пролетта на тази година. По време на посещението си в Бъркенхед през януари, Меган каза пред група жени по време на разходка, че бебето трябва да се роди края на април или началото на май.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4905 |15.10.2018 Меган е бременна, очаква бебе през пролетта . 0| 5523 |29.01.2018 В сряда ни очаква „Супер синя кървава Луна“ . 2| 6362 |05.12.2017 Президентът ще пилотира ”Рафал”, а първата дама я очаква разходка по Сена . 0| 7597 |31.05.2017 Бомба: Кристиано и Джорджина очакват близнаци

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads