Реклама / Ads
13| 8920 |02.10.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Телевизия търси принц на плеймейтката Златка Райкова

.
В една от рубриките на новото шоу „Станция Нова” ще се търсят гаджета на известни личности. Първата кандидатка, за която ще се търси принц в национален ефир е плеймейтката Златка Райкова.
 

Премиерата на осем-часовия жив ефир „Станция Нова” стартира в събота, 3 октомври по Нова телевизия. Самото предложение за шоуто стига до продуцентите Иван и Андрей от ръководството на електронната медия. След което те приемат идеята и събрат екип от съмишленици-ентусиасти: Надя Чолакова, Диана Найденова, Люба Кулезич, двете „отчаяни съпруги” на Иван и Андрей,съответно Вихра и Даниела, Нана, Дони, както и сценаристите Иван Радев и Мирон Крумов.

Амбициозният проект, който обещава да държи пред екрана българския зрител цели 8 часа е разделен на отделни сегменти, съобразни с различни по вкус аудитории. Първата, така наречена публицистична част, озаглавена „Рулетка” посреща гости по актуални теми, избрани от водещите Надя Чолакова, Диана Найденова и Люба Кулезич.

„Може би не е правилно да се гледа на „Станция Нова” като на едно предаване, което запълва 8 часа ефирно време, споделя за frognews.bg сценаристът Иван Радев. „Станция Нова” прилича по-скоро на програма, която започва с публицистика, после има женска част , след това комедийна част – всичко това са отделни сегменти, всеки с различни водещи и Иван Андрей са обедняващото звено помежду им. Има екипи, които се грижат за повечето от сегментите. Наистина е много амбициозно и сложно, но зад всяко нещо стои екип, който е опитен и знае какво прави”, убеден е в успеха на ефирната мисия Иван Радев.

След сутрешната публицистика идва женската част, в която двете „отчаяни” съпруги на Иван и Андрей Вихра и Даниела нищят изцяло женски теми,

„В този сегмент ще се ходи на гости на богати и известни хора, ще гледаме техните деца. Ще има дейтинг шоу, в което ще се търси гадже на известен човек – започваме с плеймейтката и победителка в „Острова на изкушението” – Златка Райкова. В първите седмици ще търсим партньор за нея, което само по себе си е доста интересно. Отчаяните съпруги ще правят интервю с интересен човек – в първото предаване това е министър Румяна Желева. Разговор с нея няма да засяга европейските въпроси, а ще бъде само лични, женски теми”, допълва сценариста на „Станция Нова”.

В по-късния следобед зрителите ще могат да гледат актуално шоу с провокативни въпроси, което ще се води от Нана и комедиен сегмент, изпълнен с много абсурден хумор, майтапи по актуални теми, колажи и майтапчийски рубрики, начело с  Дони.



Заключителният сегмент от „Станция Нова” е с водещи Иван и Андрей и наподобява структурата на нощното шоу, което екипът подготвя и което ще стартира през декември месец, 2009 г.

Формулата, на която ще разчита новото шоу „Станция Нова” за дългия си ефирен живот е: повече интервюта, по-малко анонси на водещите! Гостите ще се канят по конкретни теми или за да се обсъждат конкретни събития и фокусът не е биографията на гостите, а мнението им по конкретната тема.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 9774 |08.09.2009 Златка Р. се превъплати в Мерилин Монро . 5| 7813 |04.09.2009 Вещерски събор търси духa на Милошевич . 1| 6501 |18.06.2009 Милионерка си търси съпруг онлайн . 36| 17180 |06.07.2008 Масларова пак се оля – изтърси се в Кюстендил с кола за 400 бона

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads