Реклама / Ads
14| 15737 |25.02.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Топ 10 на най-великите любовници в света

.
Магнетичният Чарли Чаплин
Има такива мъже, чийто висок сексуален потенциал, не е устоял на нуждата от интимни отношения с много жени. Либидото им обаче в никакъв случай не е попречило на кариерата и популярността им.
 

Гай Юлий Калигула

Обичал всички, включително и собствения си кон, на когото дава висок държавен пост - сенатор. Повече от коня си Калигула обичал собствената си родна сестра.

Любовик ХV

Кралят оставил зад гърба си по любовни похождения всички френски крале дотогава. Най-популярната му любовница е маркиза дьо Помпадур - жена развратна и изключително нервна.

Джакомо Казанова

Най-великият, най-блестящият, най-романтичният, най-любвеобвилният... това казват легендите. Казанова обичал жените и те му отвръщали със същото. За това ни говорят спомените му, които той имал така добрата воля да остави за идните поколения. За съжаление, историята свидетелства, че най-големят любовник в човешката история е завършил живота си в бедност и самота.

Маркиз дьо Сад

Кръвожаден до садизъм. Увличал се по жените, боевете с петли, седенето в затвора (Бастилията), лудниците (Шарантон) и много други. Маркиз дьо Сад е автор на редица романи, които е препоръчително да хванете в ръка след 18-тата си година!

Петър І

Руският владетел не залагал толкова на количеството жени, колкото на силата им. Негови любимки били германките. Петър І бил страшно ревнив, страдал от сифилис, който, според някои учени, била една от причините за смъртта му.

Григорий Орлов

Любимецът на Екатерина ІІ. Който се интересува от подробности за живота на този обичащ жените мъж, нека прочете поемата "Григорий Орлов", дело на Иван Барков.

Лаврентий Берий

За него може да кажем, че е популярен не толкова като велик любовник, колкото като велик насилник. Никой не може да го конкурира по последното. Жените на Лаврентий били буквално "ловени". Специално обучен екип от хора обикалял града в търсене на красиви жени. Животът на Лаврентий Берий обаче приключва, подобно на Калигула, с разстрел.

Александър Пушкин


Гордостта на руската поезия се славел и с многото си любовници.

Джими Хендрикс

Жените на Хендрикс надминават тези на Пушкин и Казанова взети заедно. Става дума за повече от хиляда любовници, с които прочутият китарист е спал до своите 28 години, когато приключва земният му живот. Впрочем Хендрикс се е занимавал и с други неща. Не е като да не му е оставало време покрай жените. Той е писал песни, част от които все още не са издадени.

Чарли Чаплин

Обектът на неговото сексуално желание са младите момичета. Той не просто ги обичал, а се женил за тях. Това, естествено, му коствало неприятности. Много от тях търсели в него само парите и възможностите, които "немият" актьор им откривал. Едва в зряла възраст Чаплин успява да открие жената на живота си, която истински му отдала своето сърце и му родила деца.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7003 |07.01.2010 Роналдо най-известният футболист в света . 0| 6403 |20.08.2009 Глен Хюз забива рок на "Света гора" . 1| 5669 |03.07.2009 Британец счепечели "най-добра работа в света",

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads