Реклама / Ads
9| 22984 |16.06.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Уикипедия със скандална биография на Н. Лозанова

.
Плеймейтката е наречена "курветина" в един от най-сериозните сайтове за информация.
 

Николета Лозанова попадна в най-голямата интернет енциклопедия, претендираща за достоверност и изчерпателност на информацията, която предоставя – „Уикепия”. Биографията на плеймейтката, около която постоянно през последните месеци се вихрят секс скандали, е описана по циничен и доста арогантен начин.

„Николета Лозанова е български модел, родена на 30 ноември 1987, зодия Стрелец. Тя е мис „Playmate България 2006“ и е най-голямата курветина в България.”, пише един от най-богатите на инфрмация интернет източници www.bg.wikipedia.org. Припомняме ви, че това не е първият гаф, който Frognews.bg открива в онлайн енциклопедията. Преди две години в сайта хакери бяха поправили тотално статията за историята и географията на България. Преди това пък открихме в Уикипедия, че писателят Любомир Левчев е съчинил редица стихотворения, които възхваляват Тодор Живков. Самият той отрече информацията и дори беше обиден на администраторите, които поддържат сайта. Тогава за пръв път поставихме въпроса за достоверността на публикуваните материали, които предоставя енциклопедията.


Снимка от сайта www.wikipedia.org, където някой от многобройните автори урони репутацията на енциклопедията

Скандалната плеймейтка Николета Лозанова е следвана от множество слухове и разпри с известни личности – и от женски, и от мъжки пол. Твърдеше се, че е в основата на раздялата на Ива Софиянска и сина на Васил Божков, което естествено кметската щерка отрече. Най-скорошният скандал, свързан с моделката, е, че името й фигурира в английски сайт за скъпоплатени компаньонки. Ники не остана длъжна и на тези публикации, и взе съответните правови мерки срещу разпространителите на долните слухове. Но както на всички ни е известно, лоша реклама няма, и това само качи рейтинга на красавицата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 6347 |15.06.2010 TV Наблюдател: Световното - отново без звук . 4| 5671 |15.06.2010 Пак ни пробутват "Великолепната шесторка" . 7| 10082 |15.06.2010 Цветелина избра Дянков пред рожденика Бойко . 0| 5320 |15.06.2010 Всеки 12-ти проспива секса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads