Реклама / Ads
1| 18792 |16.02.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Вагина и чифт голи крака стряскат мъжете

.
"Всъщност мразя вагините. Алергичен съм към тях", откровеничи звездата от "Здрач" Робърт Патинсън пред сп. "Дитейлс". Повод за репликата му била 12-часовата фотосесия, която британски актьор трябвало да заснеме за мъжкото сп. "Дитейлс", превърнала се в истинско изпитание за него.
 

"Не мога да кажа, че не си давах сметка какво ме чакаше - ясно беше, че тези жени ще стоят голи около мен в продължение на пет или шест часа", разказва екранният Едуард. "Но не бях съвсем готов за това. Нямах представа какво да им кажа. Слава богу, че бях махмурлия."

По време на фотосесият Патинсън позира с разсъблечените фотомодели за мартенския брой, с който американското списание за мъже отбелязва 10-годишнината си.

Той не крие, че чувството на неудобство е било по-силно от него, но останал доволен от крайния резултат, въпреки притесненията. Фотосесията дори пробудила в съзнанието му спомени от порнографията през 80-те.

"По онова време е било донякъде старомодно, дори мило - като тази малка гола групичка. Хората са харесвали това, което правят, уважавали са го. Сегашното изглежда отчуждено, няма усещане за общност - и е просто навсякъде", смята актьорът.

Патинсън обаче не пожелава да разкаже за любовния си живот, макар от месеци да се говори, че има връзка с партньорката си от "Здрач" Кристен Стюарт.

Двамата играят в очаквания това лято трети филм по сагата - "Затъмнение", а в някои американски блогове вече са се появили и кадри от някои по-интимни моменти помежду им.

Може да звучи нелепо, но единствената емоционална връзка, която имам в момента, е с моето куче, уверява феновете си актьорът.

Модното сп. "Вог" пък е поместило друга негова фотосесия, съвместно с актрисата Емили де Равин ("Изгубени"), която му партнира в новия му филм Remember Me.

Макар че броят излиза чак на 23 февруари, горещите снимки вече могат да се разгледат в сайта на изданието.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6930 |16.02.2010 Възкръсна чудовището в Рабишкото езеро? . 4| 5726 |15.02.2010 Доайенът на пандизчиите издъхна на 94 г. . 7| 7340 |15.02.2010 Мис България бясна на журналистите . 2| 6816 |15.02.2010 Калоян и Асако се взеха в деня на виното и любовта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads