Реклама / Ads
20| 9279 |24.08.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Веско Маринов изпълни "мисия велика" в Поморие

.
Веселин Маринов
Песен, проповед, песен, проповед - това беше концертът на певеца снощи в Поморие, където Маринов беше поканен на празниците на виното и събра мало и голямо на мегдана.
 

Пред изпълнения с хора централен площад в Поморие Веселин Маринов извиси глас над морето в рамките на традиционните вече празници "Море от вино". Макар и бъкан със зрители от различни националности, площадът обаче вяло отреагира на опитите на певеца да измъкне певческо съучастие. Почти на всяко свое парче Веско намаляваше музикалния съпровод и обръщаше микрофон към множеството, от което обаче плахо се отронваха ответни напеви. Дори аплодисментите не бяха бурни, вероятно защото хората, онемели от възторг, нямаха сили да припляскат с ръце. Групичка чужденци възприеха радушно музикалната изява и заиграха кан-кан на едно от парчетата.

В бяла риза и с танцьори край себе си певецът не щадеше сили и глас, за да изкара голяма част от репертоара си. Тази година той отбелязва 30 години на сцена, затова концертът продължи повече от час и половина. С пот на чело той изкара най-големите си хитове, сред които, разбира се и "Горчиво вино", в което злопаметни зрители припознаха партийна метафора, от времето, когато Маринов припяваше за БСП.

Преди всяка една следваща песен Веско надълго и нашироко отправяше всевъзможни многословни послания за публиката - най-вече обаче за споделена любов между мъже и жени. Накрая заключи, че лятото си отивало, улиците щели да опустеят, хората да се разотидат, но в дългите зимни вечери нямало начин те да не се сетят за морето и за него и концерта му, както и за това, че е изпълнил своята "мисия велика в Поморие".

Концертът премина мирно и тихо, без инциденти и под зорките погледи на "нашата полиция", която зорко пазеше от вси страни на поморийския площад.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6715 |01.02.2011 Тереза Маринова има момиченце . 14| 17602 |22.10.2010 Сутрешният блок на БНТ с нов водещ; Маринов се връща в новините . 20| 10380 |15.10.2010 Веско Маринов плакал, четейки текста на новата си песен . 5| 9015 |06.10.2010 ГЕРБ изкупи билетите на В. Маринов, спаси го от резил

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads