Реклама / Ads
13| 12220 |18.06.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Вижте Мис България още преди конкурса!

.
Преди всеки конкурс за красота в медиите се промъкват спекулации, че той е предварително решен, платен, корумпиран и т.н.
 
След това се подбира една очевидна победителка сред кандидатките и се казва – тя ще е! И след като момичето заслужено спечели, се тръби наляво и надясно – нали ви казахме, че всичко е прдрешено.

„Торнадо” обаче няма да постъпи така, а ще ви покаже едно момиче, което има максимални шансове да грабне короната на „Мис България” и ще ви обясни защо именно тя я заслужава: Представяме ви софиянката Деси Георгиева
Тя е чернокоса и смугла, леко наподобява по тен предшественичката си Ромина Андонова. Деси е на 22 години, обитава панелен апартамент в жк „Люлин” и има зад гърба си няколко триумфа на модния подиум. За последно се е чувствала шампионка, когато я коронясаха за „Мис София Есен 2010”.

Има няколко причини името на Деси да бъде спрягано като новата „Мис България” далеч преди финалната церемония на 27 юни. Най-важната е, че 22-годишната дама отговаря на стандартите - красива, висока, без пластични операции по себе си и владееща чужди езици и светски обноски. В модните среди обаче се ориентират по други знаци – през последния месец всички фотографи, реализирали сесии с Деси, са предоставили негативите, за да бъде осуетено евентуалното публикуване на голи снимки на софиянката. Неприлични снимки на Деси Георгиева не са открити и по този начин отпада възможността след коронясването й за Мис България тя да бъде лишена от участие в „Мис Свят”.

Такава съдба сполетя през 2002 г. Теодора Бургазлиева, а оттогава стана традиция всяко издание на „Мис България” да предизвиква скандали. Колежки на бъдещата носителка на короната за най-красива българка прилагат и други доказателства за сигурната според тях победа на Деси Георгиева – преди месеци тя е била лишена от победа в друг конкурс за красота. „Всички момичета знаехме, че Деси ще спечели, но я „изтеглиха”, за да не станат подозрителни честите й триумфи преди голямата цел Мис България, казва пред „Торнадо” колежка на Десислава.

22-годишната брюнетка Деси Георгиева не е гадже на мутра, не е известно дори дали си има сериозен приятел. Не поддържа и висок стандарт на живот. Да, но според разказите на останалите претендентки за короната близък неин роднина е сред най-верните хора на кметицата на София Йорданка Фандъкова. Деси често участва в благотворителни инициативи под патронажа на Столичната община.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 49| 10386 |10.06.2011 Азис: Промених историята България! . 16| 9566 |06.06.2011 Майката на Рамбо: България ще възкръсне през 2012 г.! . 3| 7390 |30.04.2011 Мишо Шамара: България в момента е кокаин, трева и кисели мацки . 3| 6377 |07.04.2011 Батето в прединфарктно състояние, близките му нехаят

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads