Реклама / Ads
25| 20043 |11.08.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

ВИП‒ове се изпокриха по курортите

.
Росен Петров
Росен Петров и Мира Добрева го раздават дискретно този сезон, избират курорти, където остават по-незабележими.
 

Независимо от напъните на някои популярни в публичното пространство лица да бъдат обезателно забелязани и снимани през лятото, други предпочетоха по‒дискретната почивка. Преди време жълт вестник изпрати Росен Петров в новозакупена вила в модния курорт Лозенец, но всъщност водещият на БТВ‒ийската „Всяка неделя” се покри през този сезон в Поморие. Жителите на града го разпознаха моментално, но го оставиха на спокойствие и екссценаристът на Слави не можа да се оплаче от раздаване на автографи. Той се разхождаше необезпокоявано по улиците, посрещна Нептун по време а Седмицата на морето на пристанището в градчето и неизменно беше придружаван от една и съща дама, а край двата подтичваше дете. Отличаващи се с по‒силен слух поморийци разказаха за Торнадо, че въпросното мъниче таткосвало Росен, което в някаква степен потвърждава слуховете, че той можело и да е биологичният баща на детето, чиято майка (пак според мълвата) била балерината от балет Магаданс, Зарина.

По главната улица на Поморие внимателни съгледвачи забелязаха и ексговорителката на БНТ Мира Добрева. Тя се разхождаше спокойно по вечерна доба и само малцина успяха да я разпознаят, отбелязвайки факта, че Мира всъщност била миньонче, което не очаквали.

Поморие избра за рождения си ден и поетът и драматург Стефан Цанев, който доведе съпругата си Доротея Тончева в любимото им заведение над морето. Очевидно двамата са се случили в града съвсем нарочно за празника на поета, който преди дни стана на 74 години. Освен това в Поморие се честват и традиционните летни празници „Море от вино”, а семейство Цаневи се славят като познавачи на „тънките ичкии”.

Градът е любимо място за почивка и на редица бивши и настоящи футболни съпруги и приятелки, както и на много фолкфурии, които обичат да се глезят със спа‒процедури и лечебна поморийска кал. Говорят, че тя е подходяща не само за разкрасяване, но и за повишаване на потентността и плодовитостта. Дали е така, ще покаже времето...

Дионисий Анхиалски
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 10368 |12.08.2011 Опосумите се разделиха с тъпото си шоу . 6| 6964 |11.08.2011 Бум на ергени в България след 2020 . 8| 7412 |10.08.2011 Кеца пее за ГЕРБ, Кръпката със сините, Волен агитира по улиците . 19| 10461 |09.08.2011 Бащата на В. Божинов опипвал Николета

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads