Реклама / Ads
3| 13256 |27.01.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Виц за блондинка = балсам за мъжкото его

.
Психоложките д-р Лимор Шифман и колегата й Дафна Лемиш от Университета в Ерусалим твърдят, че мъжете измислят вицове за блондинки, защото тайно се страхуват от сексуалната им мощ, пише в. "Дейли мейл".
 

Изучавайки еволюцията на вицовете за глупави русокоски, те стигнали до извода, че представителите на силния пол измислят странни сюжети, за да се чувстват по-малко застрашени и по-спокойни.

Според чернокосите дами страстните разказвачи на такива истории може би по този начин събуждат чувството на превъзходство у мъжете. Затова съвсем не е случайно, че смешни случки с блондинки, измислени във Великобритания или САЩ, "обикалят" из интернет и са популярни в целия свят, включително в Бразилия, Китай, Япония и арабските страни, а напоследък и в скандинавски страни - Финландия и Норвегия.

В подкрепа на казаното "Дейли мейл” нарочно публикува някои от вицовете, станали обект на “психологическа дисекция”.

Дали обаче те доказват или пък не отхвърлят тезата на еврейските присохоложки? Защото някои казват, че силният пол мечтае за блондинка със сини очи, висока 170 см и да е „професионалистка“ в леглото. Не трябва да печели твърде много, но е добре да има пищен бюст и колкото той е по-голям, толкова по-съвършена е Тя.

Вицове:

- Ако блондинка и брюнетка падат от покрива на сграда, коя ще стигне по-бързо до земята? Отговорът е: брюнетката, защото блондинката ще изчака да получи инструкции.

- Блондинка пита минувач колко е часът и той й отговаря, че е 4.45 ч. Тя се чуди: "Странно. Цял ден задавам същия въпрос и всеки път получавам различен отговор".

- Тя беше такава блондинка, че си слагаше червило върху челото, за да гримира мозъка си.

- Блондинка, брюнетка и червенокоса били на необитаем остров от години. Накрая попаднали на вълшебна лампа, която заявила, че ще им изпълни по едно желание. Червенокосата казала: "Тук е горещо и скучно. Искам да си отида у дома". Лампата изпълнила желанието й. Брюнетката казала: "Липсват ми моите роднини и приятели. И аз искам да си отида у дома!" И си отишла. Блондинката усетила, че е останала сама и казала: "Искам приятелките ми да се върнат при мен".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5542 |28.01.2010 Маски, шпаги и саби дефилираха в Париж . 1| 12182 |26.01.2010 Раздялата на Анджи и Брад – слух или реалност? . 2| 5679 |25.01.2010 Сбогуваме се със “Скорпиънс” . 0| 5856 |25.01.2010 25 януари - да обичаш на инат...

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads