Реклама / Ads
1| 7309 |09.09.2015 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Всяка секунда 30 млн. са в порносайтовете

.
Дупе та дрънка....
Порното се оказва забранен плод. По света много хора искат забраната му, но още повече тайно или открито редовно влизат в порносайтовете и пазят у дома си дискове с филми за възрастни.
 
Ето 10  любопитни факта за порното, повече от които едва ли знаем:

1. Всяка една секунда регистрира 30 млн. потребители в порносайтовете

2. Половината от съдържанието в интернет се състои от порно сайтове или от сайтове с еротично съдържание.

3. Всяка година в света се правят 13 000 видеа за възрастни, а общата печалба на порностудиите е 13 млрд долара. За сравнение Холивуд пуска годишно 507 филма, получавайки едва 8,8 млрд долара печалба.

4. Печалбите на порномагнатите е по-голяма от обединените доходи на Националната футболна лига на САЩ, Националната баскетболна асоциация, Главнана бейзболна лига, а също надхвърля съвкупния доход телевизионните компании NBC, CBS, и ABC.

Също така доходите от порноиндустрията са по-високи от печалба на такива интернет гиганти като Microsoft, Google, Amazon, eBay, Yahoo, Apple и Netflix.

5. Почти всички мъже гледат или са гледали някога порно. В Университета на Монреал е имало опит да се направи изследване по темата. Но когато изследователите тръгнали да събират контролната група от 20 мъже, които не биха гледали порно, те не намерили нито един кандидат.

6. САЩ са най-големият производител на порнографски DVD-та и интернет видеа в света. Втора е Германия.

7. 20% от американците си признали, че гледат порно на работното си място. Това съвпадна с проучването на Sex Tracker, според което 70% от порнотрафика в интернет се падат на работното време (от 9 до 17 часа).

8. Необяснимо, но факт: по време на порното мъжете най-често фокусират вниманието си върху лицето на изпълнителката, а не върху дупето, краката и дори бюста й.

9. В Северна Корея гледането на порно се наказва със смърт.

10. Данните за САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Бразилия и други страни показват, че понеделник е „ден на порнографията в интернет“.  Най-малък интерес към порното има по време на почивните дни и в четвъртък.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 42| 24635 |22.03.2012 Сексът и градът по селски… От всяка перла Листопад не става . 2| 7331 |09.01.2012 След всяка сватба на Алла си отива един диктатор . 4| 6101 |17.05.2010 Всяка 7 сек. мъжете мислят за секс . 32| 26569 |17.02.2010 Адреналинката Яна: Всяка насилвана жена трябва да реагира

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads