Реклама / Ads
6| 10842 |20.11.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Забравени лица влязоха в "Биг Брадър Ол Старс"

.
Ако любовната драма на Златка с Багата и неговият пиянски резил не са ви били достатъчни във „ВИП Брадър", може да се подготвите за нова порция простотии от малкия екран през идния един месец. Това стана ясно, след като миналата вечер всички видяха кои съквартиранти влизат в започващия нов сезон „Биг Брадър Ол Старс".
 

И първокласник може да се досети защо продуцентите са решили да вкарат в Къщата силиконовата пловдивчанка Лиляна и здравенякът Борислав. В „Биг Брадър" 3 между тях лумна бурна любов, чиито пламъци обаче загаснаха без време само няколко седмици след приключването на формата.

Интересното обаче беше, че хубавицата и ръгбистът не се разделиха с никак добри чувства помежду си, което сега е идеалната възможност за Биг Брадър. Вариантите са два - или бившите любовници ще се изпокарат чудовищно в Къщата, или старите спомени за първите романтични мигове от връзката им ще се върнат и двамата ще решат да си припомнят по каква точно причина са се заобичали толкова в началото.

Ако вариантът със секс в Къщата не се получи, задната вратичка на Биг Брадър е за винаги сигурния по родните ширини номер с пиянски резил. Популярният като Нед мъжага се издъни зверски в първия сезон на реалитито, след като прекали с ракията и водката. Тогава, заедно с Гроши, той реши да се изгаври с екипа и успя да опръска с урината си стените на Къщата, а после изпочупи голяма част от посудата. Заради агресивното си поведение Нед и Гроши бяха изгонени от предаването, но останаха разпознаваеми сред зрителите и днес това им носи участие в новия сезон на „Биг Брадър".

Сред съквартирантите, които отново прекрачиха прага на Къщата, са още шматката от Пловдив Стойка Пипирудата, Александра Апостолова от „Х Фактор", ревливият Миро, който победи във втория сезон на „Биг Брадър", зевзекът Панайот от Гълъбово, както и тризначките Вяра, Надежда и Любов, които лично посрещаха като домакини новите обитатели тази вечер.

В „Биг Брадър Ол Старс" влязоха и 24-годишната македонска манекенка Цеце Орешкова, както и Никола Настески - Лестер, студент и манекен от Скопие. Участвал e в сръбското реалити шоу "Велики брат". В шоуто по Нова тв участва и Димитър Казълов, участвал в първия сезон на „Биг Брадър".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 9060 |29.12.2010 Нови лица стават "Господари на ефира" . 21| 8062 |12.12.2010 Д. Ершов намерил 1-вия си милион на улицата . 12| 6888 |14.11.2010 Миро: Елица и Стунджи бяха гласени за първи на Евровизия . 0| 5322 |09.11.2010 Кралицата на соула слиза от сцената

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads