Реклама / Ads
1| 7268 |23.02.2021 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Златната Боряна Калейн: Публиката в Москва скандираше името ми

.
Боряна Калейн
Четирите медала, които спечелих в Москва ми струват цялата работа от момента, в който съм започнала да тренирам - 15 години. Те не са просто едни медали, те са награда за положения труд до момент. Това каза златната медалистка по художествена гимнастика Боряна Калейн. Тя спечели златен медал, сребро и бронз на Гран При в Москва и заслужи висока оценка.
 

Никога не трябва да сме доволни от това, което сме постигнали. Днес съм в почивка и мога да се порадвам на този момент, но от утре отново започвам от нулата да се боря. След такова голямо състезание обикновено не почиваме, просто сега имаме изключение, защото пътя ни беше много дълъг, цял ден бяхме по различни летища с престой и затова днес мога да си почивам, обясни гимнастичката пред bTV.


Физическото възстановяване не ни коства много време, но психически е много по-трудно, защото едно състезание те изцежда емоционално и отнема време да се възстановиш. Състезанието в Москва беше много емоционално, защото цяла една календарна година имаше проблеми, нямаше възможност за изява на професионалните спортисти и беше много приятно, че залата беше с 50% от публиката. Това беше една наистина уникална атмосфера, заради която смятам, че се представих добре. Защото публиката мен ме зарежда, коментира Калейн.


Това, че в залата няма българи не ме притеснява, заже за мен е като предизвикателство - да накарам хората да ме харесат и да започнат да ме аплодират. Това е изключително приятно, когато публиката в чужбина започне д а те подкрепя точно така, както подкрепя своите гимнастички. И сега беше така. Публиката в Москва скандираше името ми, разказа тя.


Лесно е човек да се главозамая, защото емоцията е уникална, но моята треньорка ме държи здраво стъпила на земята и когато си помисля, че съм много добра, тя ме спира и успява да ми каже, че още не съм толкова добра, че имам още много да работя, коментира златната медалистка.


Основната ни конкуренция са рускините. Израел, Беларус също имат много силни представителки, посочи тя.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 8828 |21.02.2021 Хора, яжте ръжен хляб, не се пълнее, даже е полезно . 12| 15768 |20.02.2021 Салма Хайек събра очите на почитателите си . 15| 5608 |14.02.2021 Блестящ Гришо разгроми Тийм, на 1/4-финал е на Australian Open . 0| 7496 |10.01.2021 Синът Лео Меси Матео куфее след гол на баща му /видео/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads