Реклама / Ads
0| 9400 |17.09.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Знаят ли жените как да си поискат...?

.
Докато за жените е добре известен факт, че всеки месец преживяват промени в настроението, предизвикани от дисбаланс в хормоналните нива, за мъжете също се оказва доказано, че преживяват това, само че... ежедневно. Затова често се чудите как и кога да повдигнете щекотлив въпрос пред вашия любим. Много често се обърквате как точно да го помолите или да го убедите да направи нещо, защото добре знаете
 

Как да направите така, че хормоните на вашия любим да работят за вас, просто трябва да знаете няколко простички, но малко известни неща за времето, което също може да работи много повече за вас.

Ако имате нужда от помощ, за да решите проблем или да бъде поправено нещо...
...вашият час е между 9 и 12.

Не би трябвало да е изненадващо твърдението, че мъжете сутрин се събуждат с прилив на тестостерон. Отвъд очевидната игривост на този факт, тази сутрешна хормонална вълна го прави амбициозен и решителен. Това е идеалното време да го помолите за услуга, особено такава, която ще го накара да се почувства важен - като че ли светът не може да се справи с проблемите си без него. Разговаряли сте за смяна на жилището? Възползвайте се от сутрешно-състезателния му дух и го заведете в агенцията за имоти, за да направи една наистина добра сделка. Или го накарайте да оправи онзи кран в банята, който капе от половин година, да премести дивана или да вземе мерки за новите ви мебели...Нали разбрахте – практически въпроси само сутрин!

Ако искате той да се съгласи с вашите планове...
...вашият час е между 15-16.

Искате да го убедите да се запише с вас в клуб по танци или каквото и да било от този сорт, което по принцип кара мъжете да побягнат в противоположната посока? Тогава този късен следобеден “прозорец” е идеалната възможност, тъй като супер-ниските нива на тестостерон по това време на деня, ще го накарат да “омекне” и да се съгласи с почти всичко, което поискате.

Ако искате да обсъдите щекотлив въпрос...
...вашият час е между 20-22.

По това време друг един хормон, наречен окситоцин, известен още и като “любовен” хормон, заради ефекта му да предизвиква разнежена интимност, е в своя “час пик” в мъжкия кръвен поток. Това означава, че моментът е вашият “прайм тайм” за разрешаване на онези неща, които са ви разстроили, наранили или от които просто недоволствате. “Почувствах се обидена, че не ми се обади днес”, “Би ли избръснал тази козя брадичка, моля те”...са примерни теми, по които може да импровизирате безкрайно. Претенциите ви ще бъдат посрещнати с искрено извинение от негова страна и обещание, че ще се промени. Разбира се, неговата готовност да бъде мил, вероятно се дължи повече на часа, отколкото на истинското му желание да ви достави удоволствие, но...на кой му “пука”, стига да изпълнява желанията ви...?
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7191 |07.09.2010 Жените по-неверни, когато са в отпуск . 20| 13353 |23.08.2010 Оргазмът при жените - постижим само с мисъл . 0| 6233 |11.08.2010 Жените робуват 2,5 г. в кухнята за целия си живот . 20| 47253 |19.07.2010 Жените на 30 със странен вкус към секса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads