Реклама / Ads
0| 4947 |23.03.2016 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Звездите заляха мрежите с постинги за Брюксел

.
наричат Жан-Клод Ван Дам "Мускулите от Брюксел"
Актьори, певци и модели заляха с вълна от съпричастност Instagram и Twitter. Техните постове по повод трагичните събития в Брюксел и срещу терора в социалните мрежи не спират от вчера. Ето някои от тях, обобщени от НТВ:
 

Белгийският екшън актьор Жан-Клод ван Дам изрази покрусата си от терористичните атентати в родния му град Брюксел, отнели живота на повече от 30 души. Ван Дам, наричан "Мускулите от Брюксел", е споделил тъгата си и е изразил съболезнования към близките на жертвите, публикувайки в Instagram изображение на сърце в цветовете на белгийския флаг. 

 

Публикацията му е придружена от посланието: "В този тъжен ден сърцето ми е с жертвите, техните семейства и всички хора в родината ми Белгия. Трудно ми е да обясня колко болка изпитвам сега. Молете се за нашия свят, братя и сестри. Молете се за Белгия". 

 

Певицата и актриса Майли Сайръс също публикува прочувствено послание в Instagram и заяви, че ще предприеме мерки за подпомагане на хората в Брюксел чрез фондацията си "Хепи Хипи". 

 

Американската риалити звезда Ким Кардашиян пък написа в Twitter: „Сърцето ми е с всички в Брюксел! Моля се за мир в целия свят!”

 

Бразилският супермодел Жизел Бюндхен също остави коментар в Twitter: „Моите молитви и мисли са с Брюксел”, придружено с хаштагове PrayForBelgium, PrayforTurkey, PrayForTheWorld и PrayForPeace.

 

И певицата Риана се помоли в Twitter: „Моля се за всички онези, които са засегнати от терористичните актове по целия свят, последният от които е в Брюксел… Сърцето ми скърби!”

 

Бой Джордж написа в Twitter: "Моите мисли и молитви са за Брюксел тази сутрин, за убитите и ранените при тези ужасни атаки и за семействата и близките им.”

 

Певицата Деми Ловато в Twitter: „Сърцето ми е разбито. Тези събития имат вечно въздействие върху живота на безброй хора. #Brussels, Вие сте в молитвите ми!”

 

Л.Л. Куул Джей в Instagram: „Изпращам моите мисли и молитви за всички засегнати от атаките на Брюксел. Сърцето ми е с вас!”

 

Кортни Кокс в Тwitter: „Ужасна новина от Брюксел. Моля се за жертвите и техните семейства.”

 

Наоми Кембъл в Instagram: „Сърцето и мислите ми са за хората в Брюксел.” 

 

Ева Лонгория в Instagram: „Ужасните атаки срещу #Brussels засягат всички ни. Молитвите ми не са достатъчни, но аз се моля за вас #Brussels”

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 11653 |01.10.2013 Бомба: звездите от африканското риалити „окапвали” заради свои ангажименти . 0| 6915 |03.07.2010 Американски кикбоксьор попадна в мрежите на Лозанова . 6| 7244 |03.01.2010 Сандра Бълок би по доходност кинозвездите на САЩ . 10| 8166 |24.12.2009 Чалга новобранци в Европа, НАП заклещи звездите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads