Реклама / Ads
0| 11045 |16.05.2013 ФРОГ МЮЗИК

B`ESTFEST Най-евтиният 3-дневен музикален фестивал в Европа е едва на крачка разстояние от България.

.
B`ESTFEST e най-големият международен музикален фестивал в Румъния.
 

 

По мащаби, брой сцени и фестивални активности, 3-дневното събитие надминава размерите на всеки един от българските фестивали! Добрата новина - B`ESTFEST е много по-евтин от тях и е само на крачка разстояние – в покрайнините на румънската столица Букурещ. А още по-добрата: ВСЕКИ БЪЛГАРИН, ЗАКУПИЛ ДВА БИЛЕТА ЗА B`ESTFEST ПЛАЩА САМО ПЪРВИЯ, А ВТОРИЯ ВЗИМА БЕЗПЛАТНО!!!

 

B‘ESTFEST Summer Camp се завръща през 2013 със своето 7мо издание, този път в уикенда между 5 и 7 юли 2013г. Локацията е огромната тревна площ край езерото Пасарея, разположено в непосредствена близост до луксозната жилищна зона Тунари край румънската столица Букурещ.

Седмата годишнина на провеждане на фестивала, организаторите са решили да отбележат като специално събитие и по този повод правят реверанс към феновете на хубавата музика и невероятните фестивални изживявания като намаляват цената на билетите.  Така цената за всичките 3 фестивални дни става едва 34 евро!!! Срещу тази скромна сума получавате достъп до няколко големи сцени с изключително разнообразна в стилово отношение музика, денс арена, множество други малки кътчета с музика на живо, барове с индивидуални DJ сетове, зони за изкуство и екология, за екстремни спортове и забавни игри на открито като баскетбол, футбол, волейбол и slacklining, за релакс с хамаци или меки удобни фотьойли. И още - панаирно градче с атракции, шопинг кът с ръчно изработени и винтидж вещи и невероятна по размерите си зона за храна от различни интернационалности, в това число и типична румънска кухня. Към всичко това добавете и добре изстудена вкусна бира за по-малко от 2 евро.

 

Разгърнато на около километър от градската част  и на 10 минути шофиране от летището на Букурещ, фестивалното градче предлага и достатъчно голяма по площ територия за къмпинг. В пределите на B’ESTFEST Park влиза още Голямата основна сцена. Непосредствено до нея Второстепенната сцена, на която са програмирани главно рок бандите. Също Денс арена за феновете на breakbeat, drum’n’bass, dubstep, electro и house музиката, както и няколко по-малко сцени, разделени по специфични стилове – за феновете на пънк, хардкор и метъл, за Reggae, Roots & Dancehall, за chill-out, както и за hip-hop и soul маниаците.

 

B‘ESTFEST Summer Camp е единственият Румънски музикален фестивал, влязъл в  Top 20 на Европейските фестивали според престижното британско издание The Times през 2009, и The Guardian последователно през 2011 и 2012г.

 

През 2013 B‘ESTFEST Summer Camp е най-евтиният фестивал в цяла Европа! За около 30 евро двама души ще могат да гледат и чуят на живо CHASE & STATUS, NAS, NNEKA, NOISIA, JOKER, FRICTION, SOILWORK, TIAMAT, TEXAS, BIOHAZARD и много други имена, които скоро ще бъдат обявени официално.

 

B’ESTFEST Summer Camp е едва на един разкрач през Дунава от България. Достъпът е лесен. Да обядваш и пиеш по питие в някоя от малките улички, осеяни с кокетни ресторанчета и барове в центъра на Букурещ през деня, а през нощта да се потопиш в неспирни музикални, спортни и друг вид интересни занимания на две крачки от сърцето на румънската столица – това е изживяването на лято 2013та, което със сигурност ще помните дълго!

 

Лайн-ъпът до днес:

CHASE & STATUS LIVE, NAS, NNEKA, NOISIA, JOKER, FRICTION, SOILWORK, TIAMAT, TEXAS, BIOHAZARD.

 

Официален трейлър на B`ESTFEST 2013:

 

 

Билети:

3-дневен фестивален пас: 34 EURO

1-дневен фестивален пас: 16 EURO

Ваучер за къмпинга: 4.50 EURO за целия престой на фестивала.

 

Билетите се продават на:

https://www.myticket.ro/en/events/bestfest-summer-camp-bestfest-park-tunari-05-iulie-2013.html

 

КУПЕТЕ 2 БИЛЕТА И ПОЛУЧАВАТЕ ВТОРИЯ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!!!


Как да стигнете до Букурещ:

С влак: Бърз влак „Румъния” заминава от София в 9:00ч. сутринта и пристига на гара Север в Букурещ в 18:33ч. Влакът минава през Русе в 15:05ч. Влак от Истанбул за Букурещ минава през Димитровград в 6:55ч., през Стара Загора в 08:11ч. и през Велико Търново в 11:01ч. Влакът „Румъния” отпътува от Букурещ към София в 12:30ч. на гара Север в града.

 

С автобус: От Централна Авторага София всеки ден тръгва автобусна линия София – Русе – Букурещ с начален час 00:30ч. Цената на еднопосочен билет е 52лв., а на 2-посочен – 82лв.

 

Със самолет: От Летище София до Букурещ летят TAR OM и Катарските авиолинии от понеделник до събота включително в часове 9:50, 16:30 и 18:50.

 

От летището, като официални партньори на B‘ESTFEST Summer Camp, eufest предлага трансфер от Bucharest Otopeni Airport и Bucharest Baneasa Airport.  Трансферът отнема около 20 минути и е на цена в евро на равностойността на 16 лева.  

 

Запазете своя трансфер от летището на следния линк: https://www.eufest.com/festivals/bestfest

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8587 |15.05.2013 Фестивал Елевейшън отново през 2014 . 1| 12225 |03.05.2013 Почина Джеф Ханеман, легендарният китарист на Slayer . 0| 8310 |24.04.2013 Аsian Dub Foundation Soundsystem на живо в София Лайв Клуб . 0| 8263 |07.04.2013 Спечелилият няколко европейски музикални награди музикален фестивал Outlook Festival обяви имената на още артисти за 2013 г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads