Реклама / Ads
0| 6874 |13.06.2012 ФРОГ МЮЗИК

B`ESTFEST парти в клуб „Строежа” ще раздава безплатни билети за най-якия фестивал в Румъния това лято

.
Три безплатни билета с право на ползване на безплатен къмпинг ще отидат при трима от посетителите на клуб „Строежа” в София тази събота
 
Партито в клуб „Строежа” в Студентски град тази събота (16 юни 2012г.) ще е посветено на най-големия и най-добрия международен музикален фестивал в северната ни съседка Румъния -  B`ESTFEST SUMMER CAMP. Фестивалът тази година ще се случи в уикенда на 6, 7 и 8 юли. Локацията е красивия парк Тунари край Букурещ. Фестивалното градче ще бъде разпънато край езерото Пасареа.

7 големи сцени с изключително разнообразие на музикални стилове, множество барове с бира за по 1 евро, тераси с изпълнения на живо и DJ сетове, спортни площадки, винтидж шопинг пасажи, релакс зона с хамаци, шатри с арт експозиции, кино и театрални пърформанси, еко градче и разбира се, фестивален къмпинг – всичко това на кратко е B`ESTFEST SUMMER CAMP. А музиката – като се започне от  PULP, GARBAGE, ROYKSOPP, BOOKA SHADE, мине се през Kreator, Dope D.O.D, за да се стигне до Selah Sue, Andy C, Stanton Warriors и българската хардкор банда Last Hope, е само част от тридневното B`ESTFEST изживяване.

И всичко това на две крачки през Дунава с шанс за трима фестивални маниаци да го получат безплатно и да вземат със себе си и приятел, единствено и само, ако тази събота, на 16 юни, отидат да се забавляват на B`ESTFEST партито в клуб „СТРОЕЖА” и участват в томболата за 3 двойни безплатни билета, даващи право и на безпплатен къмпинг! Томболата ще се тегли в 1:00ч. в съботната нощ.

Музиката на съботното B`ESTFEST парти в „СТРОЕЖА” ще е с акцент върху бандите, които са част от таз-годишния лайн- ъп на фестивала. А ето как изглежда той до момента:

Main & 2nd Stages
(alternative, indie, pop-rock, electro, hip-hop и fusion)

Garbage (US/UK), Royksopp (NOR), Pulp (UK), Caro Emerald (NL), Selah Sue (BE), The Qemists (UK), Booka Shade (DE), Milow (BE), Skindred (UK), Mala Vita (NL/EU), Dope D.O.D (NL).

Aftershock Stage
(rock, punk, hardcore, metal, thrash, gothic, death, extreme)

Kreator (DE), Moonspell (PT), Obituary (US), Meshuggah (SE), Tristania (NOR), Pipes and Pints (CZ), Turbo (HU), Regardless of Me (IT), Last Hope(BG)

Dance Arena
(drum’n’bass, dubstep, breakbeat, electro)

Stanton Warriors(UK), Trolley Snatcha(UK), Andy C(UK), Modestep(UK)

Blazing Vibez Stage
(roots, dub, reggae, new roots, dancehall, rocksteady, rub-a-dub, jungle)

Blazing Vibez Soundsystem,  Republika Verde Crew (Planul Jim, Sistah Rastahfairy,  Genochill&Amanet, DippaWizz, MC BBC),  Kaya Foundation,  Irie Warriors Sound,  Chesarion,  Ras T,  Colentina Soundsystem,  Phlo Da Shaolin,  Lady  Raizah, Selecta B

Groove On Stage
(chill-out, lounge, jazz, funk, broken-beat, idm, breakbeat, DNB, electro, hip-hop)

Rotopercutor, Ufe, Zicu, Jo.E, Underwing, Tzuc, Alex Puicea, Danaga, Electroclown, MartianArts, Psudub

Плюс сцена за изява на местните румънски таланти.

БИЛЕТИ:
3-дневен фестивален билет: 60 EURO (265 RON)
1-дневен фестивален билет: 28 EURO (125 RON)
Ваучер за къмпинга: 3.50 EURO (10 RON)
Билети може да си купите от тук:

Промоция само за български фенове:

КУПУВАТЕ 3-ДНЕВЕН БИЛЕТ И МОЖЕТЕ ДА ВЗЕМЕТЕ СЪС СЕБЕ СИ СВОЙ ПРИЯТЕЛ БЕЗПЛАТНО!




ЗА B`ESTFEST:
Стартирал за първи път през 2007, B‘ESTFEST е водещият Румънски фестивален бранд. След като си спечели място на финалите на еквивалента на Оскарите във Фестивалната индустрия - UK Festival Awards през 2009 (за Best Overseas Festival), B’ESTFEST си извоюва и номинация за Best Medium Size Festival на European Festival Awards. През миналата година отново бе удостоен с такава номинация. B‘ESTFEST се превърна в културната емблема на Румъния за петте години на своето съществуване – с повече от 200 респектиращи изпълнения от цял свят всяка година, с публика от около 175 000 души. Той също така е единственият Румънски музикален фестивал, включен в Top 20 на Европейските фестивали на престижния Times от 2009та и Guardian от 2011г. B’ESTFEST е и горд член на Yourope – асоциацията на най-значимите Европейски фестивали. Той е част и от ETEP (European Talent Exchange Program) – програмата, която помага на надеждни млади артисти и групи от цяла Европа да получат достъп до големите музикални сцени на Стария континент.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 13178 |12.06.2012 Звездите на ELEVATION – предимно вегетарианци . 0| 7552 |05.06.2012 Виж пълната програма по часове на Elevation 2012 и подробности за фестивалната зона! . 0| 7572 |04.06.2012 Аксел Роуз: За българите ще забием повече от 3 часа . 0| 11479 |01.06.2012 The Barbarones, Rebelites и Bzd са победителите в конкурса за непопулярна група на Elevation Music Festival, Radio Café Team и VBOX7

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads