Реклама / Ads
0| 6885 |20.01.2016 ФРОГ МЮЗИК

„Блек Сабат“: Който иска новия ни албум, да заповяда на концерт

.
Задава се The End за „Блек Сабат“ – засега просто име на новия им албум, макар Ози Озбърн да се зарича, че с бандата тръгват на последното си турне. The End няма да бъде пуснат в свободна продажба, а ще се разпространява само на концертите от прощалното концертно пътешествие на британската рок група, съобщава „Билборд“.
 
Фронтменът Ози Озбърн пояснява, че музикантите са подготовили CD-издание, което включва четири неиздавани досега записа и четири концертни версии на композиции от албума „13“.

Ози Озбърн на сцената.

Басистът Тери „Гийзър“ Бътлър разказва, че по време на работата над албума „13“(2013 г.) музикантите са записали 16 песни, но три от тях не са влезли в диска. Сега те ще могат да бъдат чути в новия албум The End.

Североамериканският етап част от турнето на „Блек Сабат“ започва на 20 януари в Омаха, Небраска, и приключва на 27 февруари в Ню Йорк. През втората половина на април групата ще обикаля Австралия и Нова Зеландия, а на 1 юни с шоу в Будапеща започва гастролът в Европа – той включва 16 дати, между които България не присъства.

Това означаваща, че родните фенове ще могат да се снабдят с последния албум на „Блек Сабат“, само ако посетят някой от концертите (най-близо до нас са тези в Будапеща, Виена, Прага и Верона) или по обичайния начин – през интернет.
„Блек Сабат“ в началото на 70-те.

През есента на 2015 г. Ози Озбърн се зарече, че това турне наистина ще бъде последно.

    „Това е краят на „Блек Сабат“, повярвайте ми. През декември ставам на 68 години и ми се струва, че е време да уседна. Не казвам, че изобщо никога няма да се кача на сцената с Гийзър или Тони, но официално сме решили да сложим финалната точка в нашата история“, заяви тогава лидерът на групата.

„Блек Сабат“ е основана през 1968 г. Според експертите, музикантите оказват значително влияние върху развитието на рок музиката, в частност върху стила хеви метъл. От 2006 до 2011 г. групата не е изнасяла концерти. Общият брой на продадените от „Блек Сабат“ албуми е над 100 милиона.

Площад Славейков
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5567 |19.01.2016 Почина китаристът на "Eagles" . 0| 6523 |18.01.2016 Мадона пияна на концерт в Луисвил . 0| 5656 |17.01.2016 Почина Юбер Жиро - авторът на Mamy Blue . 0| 7532 |16.01.2016 Честваме световния ден на "Бийтълс"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads