Реклама / Ads
0| 6596 |05.11.2013 ФРОГ МЮЗИК

Бобо посрещна музикалния гений Райън Лесли

.
Изпълнителят, продуцент и музикант Райън Лесли пристигна за втори път в България, за да зарадва родните фенове със страхотно шоу. Американският певец бе посрещнат на ВИП салона на Терминал 1 вчера (4 октомври) от талантливия хип-хоп изпълнител Бобо.
 

Музикалният гений Райън Лесли е почетен член на Национално движение „България си ти!“ от изминалото лято. Подобно на Движението, той има собствена фондация и е известен с интереса и страстта си към благотворителните каузи. Националната хип-хоп гордост Бобо също е член на Движението и активно се включва в инициативите на организацията.

Номинираният за „Грами“ изпълнител ще изнесе концерт в България на 6 ноември в „София лайв клуб“, където ще гостува със своята банда. Американският певец, известнен със страстта си към „живите” музикални инструменти и умението си да свири на 12 различни вида, е избрал за последна спирка на турнето си Black Mozart 2013, именно България.  Той ще представи едноименния си нов албум, както и набралата огромна популярност песен  Addiction  и стари хитове. Очакванията са това да бъде най-бурното R&B и HIP HOP парти за 2013-а у нас.  Събитието обещава да е много повече от поредния концерт.

Преди това публиката ще подгрява Бобо. А с него на сцената ще излязат и Лора Караджова, Графа, Кристо, Маги Алексиева-Мей, BobyLeon. Подгряващи на пулта ще са DJ Bugs и N.A.S.O. Специално за събитието от съседна Македония ще пристигне и Toni Zen, чието съвмесно парче с Бобо достига върховете в класациите на MTV – Adria.

През изминалото лято геният на R&B и hip hop музиката гостува за 5-годишнината на Symphonics. Тогава той засне у нас нов клип, а сега смята да кръсти една от новите си песни „София“.

Организацията на концерта е поверена на Symphonics Concerts съвместно с ветераните в жанра от Monster Hip Hop Party. Подробна информация за билетите е достъпна в официалният сайт на EVENTIM и на Simphonics, както и във Фейсбук страницата на организаторите – Simphonics Monster Hip-Hop.

Райън Лесли е смятан за дете чудо и кандидатства в 4 университета още на 15 години. На 19 той вече има диплома по политически науки от Харвард. Работил е със звезди като Кейни Уест, Джей Зи и Бритни Спиърс.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8551 |04.11.2013 Бобо пя благотворително в Софийския затвор . 0| 8531 |04.11.2013 Еминем стана №1 на първите награди на YouTube . 0| 7087 |01.11.2013 Брит-хоп сензацията GHOSTPOET с концерт на 11 декември в София SOFIA LIVE CLUB . 1| 6314 |31.10.2013 Ванеса спасява себе си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads