Реклама / Ads
0| 4762 |07.12.2014 ФРОГ МЮЗИК

Boyz II Men в зала 1 на НДК на 12 декември

.
Американското трио Boyz II Men идва за концерт в зала 1 на НДК на 12 декември.
 

„The End of the Road” излиза през лятото на 1992 година и чупи рекорда с 13 поредни седмици начело на класацията „Billboard Hot 100”. Но не само това прави американското трио любимци на няколко поколения. Магията на тяхната музика се крие в любовта, закодирана в повечето им песни.

 

„В по-голямата част от нашата кариера това е любовта, но с времето се случват много неща. Започваш да гледаш на нещата по различен начин, на живота по различен начин. На практика всеки ден може да е вдъхновение за нова песен”, казва Нейтън Морис пред Нова телевизия.

 

Това е формулата, с която гласовете от Филаделфия печелят 4 награди “Грами” и остават в историята като най-продаваната Rn’B банда за времето си с 60 милиона реализирани албума. А това, че ги наричат ветерани, не ги притеснява ни най-малко.

 

Много хора, много наши съвременници вече не са това, което бяха. Ако те бяха тук с нас, тях също щяха да ги нарекат ветерани. 22 години е наистина много време”, коментира Уейния Морис.

 

„Не е хубаво да се прекалява с нещо, каквото и да е то. Мисля, че ние успяхме да постигнем правилния баланс. В кариерата си ние направихме много и достатъчно. Щастливи сме и сме благодарни”, допълва Шон Стокман.

 

Нейтан, Уейния и Шон са идоли за редица актуални имена в Rn‘B музиката. Но самите те също имат кумири, които са ги захранвали с вдъхновение през годините - Майкъл Джексън, Ню Едишън и Марвин Гей са част от златните имена в колекцията на Boyz II Men.

 

„Слушаме всичко, което обичаме. Ако ни грабне, не ме интересува дали е просто дрънкане на банджо или нещо друго. Ако е хубаво, значи е хубаво. В тази посока работим и винаги сме работили в нашата музика. И това е в основата на новия ни албум “Collide”, споделя Нейтън.

 

Вероятно по тази причина някои критици определят поредния албум на групата като твърде разпокъсан. За истинските фенове обаче, музиката в “Collide” е онзи любим микс от емоции, който те винаги са обичали. Точно това очаква българските почитатели на Boyz II Men в София.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 9231 |21.04.2014 Б.Т.Р. с нов албум, рокясват в зала Универсиада . 0| 9243 |06.11.2013 GORILLAZ SOUNDSYSTEM на 7-ми декември в Sofia Live Club . 0| 7087 |01.11.2013 Брит-хоп сензацията GHOSTPOET с концерт на 11 декември в София SOFIA LIVE CLUB . 0| 6207 |31.10.2012 Британската парти машина Toddla T & MC Seroceе и съвместно фънк шоу на DJ Format & Boca 45 на 8 декември от ReelFeel

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads