Реклама / Ads
0| 6207 |31.10.2012 ФРОГ МЮЗИК

Британската парти машина Toddla T & MC Seroceе и съвместно фънк шоу на DJ Format & Boca 45 на 8 декември от ReelFeel

.
След срещата с едни от най-иновативните артисти от Франция и Белгия - Debruit и Lefto, за второто си издание за този сезон парти поредицата ReelFeel ще направи завой към Англия.
 

 

По нейна покана и с подкрепата на приятелите от Bushmills, на 8 декември у нас ще пристигне един от най-прогресивните продуценти през последните години - Toddla T и неговият партньор MC Serocee. Компания на сцената на Sofia Live Club ще им прави  фънк комбината – DJ Format & Boca 45, които ще представят своят проект Boca 45 & DJ Format kick the Gangsta Shit.

 

Тоddla T безсъмнено е един от най-бързо развиващите се музиканти в Англия. Преди около 5 години той е само продавач на кецове в магазин в Шефилд и живее с родителите си. Към днешна дата може да се похвали с три издадени албума, както и членство в емблематичния лейбъл Ninja Tune. Музиката му комбинира денсхоул, грайм, електро и дъбстеп – звучене, характерно за свободомислещия и динамичен човек, както и за изискания меломански вкус на Bushmills. За много кратко време освен като продуцент и диджей, Toddla T се утвърждава и като радио водещ в BBC Radio 1 в програмите на “In New DJs We Trust”. В компанията на MC Serosee, Toddla T често гастролира в Северна Америка и Европа, където свири с имена като Gorillaz, Hot Chip и Major Lazer, а на 8 декември очакваме взривоопасното дуо да се качи на сцената на Sofia Live Club.

 

Другите двама гости на ReelFeel, култовите фънк-брейкс продуценти DJ Format и Boca 45 ще представят своето съвместно шоу - “Boca 45 & DJ Format kick the Gangsta Shit”. Те ще пускат заедно, изцяло на винил. Така ReelFeel ще покаже фънк и хип-хоп културата, представена от  едни от най-големите имена в бранша.

 

Общата визита на Toddla T, Serocee, DJ Format & Boca 45 на 8 декември в Sofia Live Club ще е последното за тази календарна година събитие на ReelFeel.

 

Повече за събитията Reel Feel, видео, аудио и галерии, както и актуални новини, ревюта и миксове от по-интересния музикален свят може да намерите в сайта www.reelfeel.bg. Не пропускайте да следите за актуална информация и в Twitter профила twitter.com/reel_feelили на страницата във Facebook - sn.im/reelfeel.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 11806 |06.08.2012 Elevation Music Festival изпраща лятото с парти на плажа MO‘HORIZONS BANANA SOUNDSYSTEM са специалните гости на вечерта . 0| 6849 |13.06.2012 B`ESTFEST парти в клуб „Строежа” ще раздава безплатни билети за най-якия фестивал в Румъния това лято . 0| 6445 |19.09.2010 Нощният живот на София предлага луди партита

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads