Реклама / Ads
1| 6490 |01.03.2014 ФРОГ МЮЗИК

Диджей Rusko идва за "Фестивал на цветовете"

.
Едно от най-емблематичните имена на световната дъбстеп сцена – Rusko (RuskoOnFure.com) – ще бъде част от хедлайнерите на предстоящия за първи път в България "Фестивал на цветовете", който ще се състои на 21 юни на стадион "Аладемик" в София.
 
През последните пет години британският диджей и продуцент е миксирал хитовете на едни от най-популярните артисти към днешна дата - Джей - Зи, "Дъ продиджи", Лейди Гага, Келис и др.

През 2013 г. Rusko издава трака Take Off с участието на Джей Зи..

Фестивал на цветовете, обвързан с популярната индийска традиция за празнуване на пролетта, любовта и толерантността чрез силата на цветовете, ще се пренесе в София за най-дългия ден на годината.

Фестивалът ще обагри любителите на позитивните преживявания и хубавата музика.

Билетите за събитието бяха пуснати в продажба преди 10 дни, като за по-малко от седмица промоционалните пропуски за фестивала бяха напълно разпродадени.

Rusko, чието истинско име е Кристофър Уилиям Мърсър, е един от най-популярните диджеи и продуценти в света на дъбстепа. Rusko е роден в Англия на 26 януари 1985 г.

Завършва музикалния колеж в родния си град Лийдс и по-късно се мести в Лондон, където започва работа с лейбъла Sub Soldiers и стартира дългогодишно партньорство зад пулта с една от най-значимите фигури в света на дъбстепа – Caspa – диджей и продуцент, основател на някои от най-влиятелните лейбъли в жанра (Storming Productions, Dub Police, Sub Soldiers).

В този период двамата създават редица тракове като Cockney Thug , Jahova, Lions Paw и др. Освен с лейбълите на Caspa, Rusko работи и с други издатели като 2nd Drop Records и Mad Decent. През октомви 2012 г. Rusko обявява, че планира да пусне музиката си безплатно, вместо да подписва отново с Mad Decent, издателите на част от най-големите му хитове Hold on , Wo Boost, Everyday , Somebody to Love, с което влиза в конфлик с лейбъла. „The Kapow” е първият самостоятелно издаден EP на Rusko. През 2013 г. той се присъединява към лейбъла на Skrillex OWSLA.

В следващите няколко седмици ще бъдат обявени и останалите артисти, които ще пристигнат в София, за да вземат участие във Фестивала на цветовете.

В момента феновете на събитието могат да закупят билети от мрежата на "Ивентим" в цялата странa на цени от 43 лв. (включващ една торбичка с цветен прах), 53 лв. (включващ пет торбички с цветен прах) и 63 лв (включващ 9 торбички с цветен прах). Торбичките с цветен прах към всяка категория билети ще се получават на самия фестивал, в деня на събитието, като на място посетителите ще могат да закупуват и допълнително количество цветове: 1 торбичка с цветен прах ще струва 4 лв., 4 торбички – 10 лв., а 9 торбички – 20 лв.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7870 |25.11.2013 Аеросмит идват в България през май 2014 г. . 1| 9299 |05.08.2013 Гола диджейка ще миксира на бургаския плаж . 0| 8312 |04.01.2013 Голямата испанска звезда BEBE идва за първия си концерт в България . 5| 7198 |30.10.2012 Vaya Con Dios пак идват у нас

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads