Реклама / Ads
2| 6788 |19.11.2012 ФРОГ МЮЗИК

Джей Ло на колене пред българската публика

.
Дженифър Лопес падна на колене с българския трибагреник пред препълнената зала "Арена Армеец" в София. Звездата, родена в бедния нюйоркски квартал Бронкс, която милионите фенове наричат просто Джей Ло, спечели българската публика и остави у нея спомен за една вечер, прекарана с лъчезарна, неподправена и искрена жена.
 

През цялата вечер тя не просто пееше и танцуваше, а разговаряше с хората, споделяше с тях, питаше, отговаряше на емоциите им. Откри сърцето си, разказа живота си и допусна почитателите си да видят най-скъпите й хора - двете й деца и мъжа до нея, Каспър. „И лоши неща стават в живота. Но в този живот аз открих истинската любов", каза звездата. И изпя песен специално посветена на двете й деца, близнаците Макс и Ема. В този момент и звученето, и външният вид на певицата много напомняха звездата на диското Даяна Рос. Но само в това изпълнение. На сцената тя беше себе си.

В откровено видео с любимия й изпълнителката отправи призив да не спираме да се обичаме. А веднага след това изкрещя през смях: „Стига с тази любов! Дайте малко забавление!"

Началото на шоуто беше издържано в духа на холивудските мюзикли. Шестима чернокожи танцьори, играещи степ пред многохилядната публика, откриха вечерта. Пищна сцена, огромни бели ветрила и много блясък - в тази атмосфера на огромната видеостена се появи образът на певицата, която се подготвя за излизането си на сцената. Тя постави спирала на миглите си, поправи червилото, облече костюма си. И се появи на сцената - красива, блестяща и царствена.

"Готови ли сте, София? Защото нямате избор!", закани се суперзвездата. След бляскавото започване на вечерта с хитовете като „Love Don‘t Cost a Thing" и „Waiting for Tonight" на сцената беше открит истински ринг, на който се разигра танц, напомнящ боксов мач. „Момчето, което спечели, всъщност това съм аз. Знаете ли откъде съм? От Бронкс. И днес съм си същата - едно обикновено нюйоркско момиче", каза тя. И върна публиката към миналото си с „I‘m Still Jenny from the Block".

Някой от феновете й подаде българския трибагреник и тя уви с него раменете си, после постави ръка на сърцето си и падна на колене. Това буквално взриви публиката. Последва малка шега - друг пред сцената й подаде гръцкото знаме. Но звездата бързо усети, че има нещо гнило в това, и с усмивка остави флага настрани. „Ще се върна", обеща Дженифър.

По време на шоуто тя смени поне десетина тоалета. Музиката й беше пищно украсена с великолепни танцови изпълнения, които на моменти оставяха Джей Ло без дъх. Сцената беше залята от светлинни и пироефекти. Цялото шоу внушаваше оптимизъм и радост от самия факт, че си жив.

Концертът в България беше част от световното турне на изпълнителката „Dance Again", което обиколи 26 страни в Северна и Южна Америка, преди да дойде в Европа. Стартът беше поставен на 14 юни в Панама сити.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6531 |17.10.2012 Проект БALKANSKY представя новия си албум „ОРЕНДА“ . 0| 6051 |09.10.2012 ДиДжей Премиер пристига в София и обещава феноменален лайв в София Лайв Клуб . 0| 13178 |12.06.2012 Звездите на ELEVATION – предимно вегетарианци . 0| 7361 |13.10.2011 PAROV STELAR BAND с предколеден концерт в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads