Реклама / Ads
0| 11220 |15.04.2014 ФРОГ МЮЗИК

Дръм-енд-бейс парти №1 в света – HOSPITALITY пристига в София

.
София става домакин на най-добрата марка дръм-енд-бейс събития в света – HOSPITALITY! Датата е 26-ти април, мястото е Зала 3 на НДК, а организатори на HOSPITALITY Bulgaria са EventEase.
 

Специално за събитието пристигат трима от главните заподозрени от култовия британски дръм енд бейс лейбъл Hospital Records, чието музикално меню е неизменна част от програмата на най-престижните световни фестивали за електронна музика. Именно London Elektricity, Fred V & Grafix и Etherwood ще подготвят за най-големите ценители една първокласна бас вечер, която ще се проведе в просторната зала 3 на НДК. Към тях за една разтърсваща вечер ще се присъедини и небезизвестният майстор на микрофона MC WREC. Залата с прекрасната панорамна терaса на 7-я етаж на НДК, ще бъде снабдена със сериозен звук и осветлeние, отговарящи на всички изисквания на световния лейбъл. Не пропускай една тотална „Бас Болница“ и вземи своя билет сега на изключително достъпните цени от 20 и 25 лв. За най-големите фенове се предлага и специален ВИП билет на цени от 45 и 50 лв., в който е включен  мърчандайз артикул от Hospital Records и други изненади.

LONDON ELEKTRICITY /Hospital Records, London, UK/
Един от бащите на HOSPITAL RECORDS – LONDON ELEKTRICITY, е замесен в дръм енд бейс-а още от 90-те и през годините се утвърждава като топ продуцент и DJ, забъркващ необичайна смесица от тежък дръм, лек джаз и соул. 2011-та е една от най - запомнящите се години за двигателя на HOSPITAL RECORDS, белязана с излизанетo на 5-ия му студиен албум Yikes!, записан с меките вокали на талантливата шведка Elsa Esmeralda.

FRED V & GRAFIX /Hospital Records, London, UK/
Акцентът на предстоящото издание на HOSPITALITY BULGARIA определено ще са младото и обещаващо дуо – FRED V & GRAFIX и по-конкретно първият им прясно издаден самостоятелен албум Recognise, който ще представят на българските фенове. Свежото попълнение на HOSPITAL RECORDS от 2011-та се присъединяват към лейбъла с емблематичния си микс “Find My Way“, а в последствие издават заедно епичните: “Major Happy”, “Purple Gates” и “Goggles EP”, които автоматично ги правят главни „лекари“ в най-популярната дръм енд бейс болница в света.


ETHERWOOD /Med School Music, London, UK/
Още един от младите таланти на дръм енд бейс-а – ETHERWOOD, ще се присъедини към безкрайната нощ на 26-ти април. Красивите завладяващи бийтове и дълбоки мелодии му носят признание от хиляди фенове по света, а ние засега можем със сигурност да твърдим, че миксирането му се получава повече от добре, защото само за изминалите две години издава за HOSPITAL RECORDS разтърсващите “Give it Up” и “Spoken”.

MC WREC /Brighton, UK/
С над 15 години зад микрофона, 7 световни турнета, зашеметяващи лайфове от Ню Йорк до Токио, Jon Bailey по-известен като MC WREC спокойно може да бъде определен като един от най-бързите и опитни в бранша. Именно той ще се погрижи за поддържане на „тротиловата атмосфера“ в Зала 3 на НДК – бъдете там!

Билети:
Ранно Пиле: 20/ 25 лв. само в магазин Яко /Граф Игнатиев 43/ или резервирай на 088 6 33 33 67.
Стандартни: 25/ 30 лв. в Eventim.bg и Ticketportal.bg /НДК, к-ци Booktrading, Офис 1/

ВИП: 45/ 50лв (отделен вход, merchandise артикул от Hospital Records, отделна зона с пряка видимост към сцената и 6 /шест/ алкохолни hospital-шота. Mърчандайз артикулът и купонът за алкохолните шотове се получават на място на входа на събитието)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 10068 |13.02.2013 SHANTEL от Диско Партизани пристига в България . 0| 6207 |31.10.2012 Британската парти машина Toddla T & MC Seroceе и съвместно фънк шоу на DJ Format & Boca 45 на 8 декември от ReelFeel . 0| 11806 |06.08.2012 Elevation Music Festival изпраща лятото с парти на плажа MO‘HORIZONS BANANA SOUNDSYSTEM са специалните гости на вечерта . 0| 6849 |13.06.2012 B`ESTFEST парти в клуб „Строежа” ще раздава безплатни билети за най-якия фестивал в Румъния това лято

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads