Реклама / Ads
0| 7039 |05.11.2012 ФРОГ МЮЗИК

Електро суинг, хип хоп и балкански ритми. 3 в 1 с [dunkelbunt] & THE SECRET SWING SOCIETY live

.
На 1-ви декември най-добрата лайв сцена в София Лайв Клуб посреща небезизвестния г-н Улф Линдеман или по-добре познат като [dunkelbunt].
 

 

Празничният месец ще стартира с нечувани електро суинг, хип хоп и балкански ритми. За първи път на българска земя, но със сигурност не и за последен The Secret Swing Society и техният създател ще накарат краката ви да затанцуват, а настроението да се покачва с бързината на звука.

Българският съпорт ще са любимците ни THE SMUGGLERS COLLECTIVE, които се превърнаха в неизменна част от стойностните танцувални партита на софийска територия.

 

[dunkelbunt] със сигурност се нарежда сред едни от най-влиятелните трубадури на ранния 21-ви век. Известен е като композитор, продуцент, диджей и мулти-инструменталист, както и със своите изискани ремикси и взаимодействията си със световни артисти като Balkan Beat Box, Amsterdam Klezmer Band, Boban Markovic Orkestar, Fanfare Ciocarlia, Watcha Clan, Harry Stoijka, 17Hippies и Waldeck.

 

За музиката си той споделя: "Светът предлага многообразие от музика, което спира дъха. Не би ми минало през ума да се спра на един стил от музика." Резултатът е  непогрешим [dunkelbunt] стил и звучене, където дъб, хип хоп и танцувални ритми се срещат с електро суинг, балкански ритми и други.

          

Улф Линдеман е музикален пътешественик, неговата мисия е да търси хармоничното цяло в света. Следователно, той обикаля планетата, въоръжен с отворени очи, съзнание и микрофон, събира звуци, цветове, ухания и всякакви други сетивни импресии. Въпреки влиянието от югоизточните райони на Европа, слушателите му могат да се радват на звуци от цял свят: от Виена до балканите, през Анатолия и средния изток до Индия.

           

През 2011 година най-накрая осъществява своята дългогодишна мечта - да изпълнява своите композиции на живо с банда в пълен състав, включваща перкусии, клавишни, кларинет, китара, бас китара, бийт бокс, духови инструменти, вокали и разбира се, той самият на пиано и елекстроники. Ражда се динамичното The Secret Swing Society. Неповторими и неподправени музиканти, които те вдигат на крака за секунди.

 

Линдеман започва музикалната си кариера още юноша като продуцент на хип хоп и електронна музика. По-късно изучава джаз пиано и започва работата си като диджей и организатор на лайв концерти в музикалните клубове. Роден е в Хамбург, Германия, а по-късно се премества във Виена. Отначало е вдъхновен от електронната музикална сцена и много скоро се влюбва в уникалната културна смесица в австрийската столица, както и в присъщото музикално разнообразие, което обединява влияния от балканската и ориенталска традиция. 

 

На 1-ви декември, магьосникът на цветни звуци ще ни отведе в света на луди танци, празнични емоции и незбравими спомени. Назад във времето ще ни върне билет за шоуто на австрийските музиканти, а емоцията несъмнено ще си заслужава!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6230 |31.10.2012 Британската парти машина Toddla T & MC Seroceе и съвместно фънк шоу на DJ Format & Boca 45 на 8 декември от ReelFeel . 5| 7190 |30.10.2012 Vaya Con Dios пак идват у нас . 0| 7634 |22.10.2012 Буйка с коледен концерт в София . 1| 6531 |17.10.2012 Проект БALKANSKY представя новия си албум „ОРЕНДА“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads