Реклама / Ads
8| 8137 |13.08.2012 ФРОГ МЮЗИК

Гагастерия! До кога?

.
Лейди Гага Източник: Виктор Леви
Уж под чуждо име и при засилени мерки за сигурност Лейди Гага щяла да пребивава в София през следващите няколко дни. Друг път! Вече се знае къде е отседнала попфурията.
 

Група фенове са наобиколили входа на хотел „Кемпински”, където се знае, че певицата е отседнала в президентския апартамент. Чакат за автограф. Някои и за втори, след като получиха по един на ВИП-а на аерогара София в събота, когато кацна.

Всичко около Гага е цирк. Ексцентричността й е най-гоемият й коз. "Ще умра, ако някой от феновете ми ме види без високи токове", написа Лейди Гага в личната си страница в Туитър. Но при кацането си в София звездата наруши своето правило и се появи с обикновени ниски обувки. При това „съвсем неочаквано” четири дни по-рано от предвиденото.

На летището в събота към 17 ч, с около час закъснение заради насрещен вятър, Гага цъфна в цялата си прелест на изхода, а феновете запищяха с цяло гърло и започнаха да й бутат в ръцете кой каквото има за автограф. Певицата се подписа на около 20-ина и тръгна към едно от трите БМВ-та, които я очакваха. С кученцето си Фози, за което предварително беше предупредила на личната си страница в интернет: "Аз и Фози на път към България. Йеее!"

Оказа се, че дегизираната с кърпа през лицето Гага я е истинската, я не. Шегичка! Появи се и втора, облечена със същата бяла рокля на щампи и кърпа. Най-вероятно едната беше гримьорката Тара Савело с абсолютно еднаква визия като на певицата. Но дали на някой от феновете му стана ясно коя е певицата, коя е модистката, никой не разбра. Затова най-вероятно привържениците на Гага се редят по два пъти за автограф. Шансът да получат подписче от не който трябва намалява. И чак сега става ясно защо, въпреки дегизировката на звездата, организаторите предупредиха, никой да не снима певицата в анфас.

През това време работата по подготовката на шоуто в "Арена Армеец" течеше с пълна пара. Екипът, който пристигна с 13 автобуса, заедно с танцьорите, цял ден разтоварваше 36 тира с оборудване за светлинните ефекти, озвучението и декора на сцената, както и купища рекламни материали за публиката - тениски, плакати и гривни с образа или псевдонима на звездата.

Часове след като кацна на ВИП терминала на столичната аерогара, Гага започна репетициите с балета си от 16 души и 4-мата си музиканти. Днес ще се проведе втората и вероятно последна репетиция за шоуто във вторник, но плановете на звездата за свободното време, което остава до концерта, се пазят в пълна тайна.

Междувременно стана ясно с какво се е занимавала Лейдито през едномесечната си почивка, преди да дойде у нас. Тъй като е кръстница на сина на Елтън Джон и Дейвид Фърниш, тя направила специална стая за малкия Закари в имението си на гръцкия остров Крит. Към детската, която е с изглед към морето, има огромна спалня, пространство за игра и баня. Преди дни Лейди Гага е изпратила специални тапети и голямо легло за момчето, защото знае, че стаята ще бъде завършена след месеци, разкри неин познат. А гордите родители - Елтън Джон и половинката му Дейвид, не крият възхищението си от певицата.

С концерта й в „Арена Армеец” във вторник започва европейското й Гага турне. А за да е пълна гюролтията, участие в цялата каша ще вземат и тризначките от „Вип Брадър” Вяра, Надежда и Любов, които ще гонят Лейди Гага, за да я примамят да посети къщата на „Вип Брадър”. Това им била първата задача от Големия брат. Всичко щяло да приключи във вторник, 14 август, когато Вяра, Надежда и Любов ще бъдат на концерта с цел да стигнат до Гага, за да изпълнят успешно своята мисия.

40 деца от пловдивските домове за деца, лишени от родителски грижи „Олга Скобелева", „Мария Луиза" и „Рада Киркович" няма да изпуснат шоуто също. Те ще видят безплатно концерта на Лейди Гага в столицата.
Инициативата е на самата звезда, която държи на нейните изпълнения да могат да се радват и тези в неравностойно положение, обясни кметът на Пловдив Иван Тотев.

Той допълни, че късметлиите ще нощуват в базата на МТСП в Кремиковци, тъй като нощният превоз на деца е забранен. Община Пловдив ще поеме транспортните разходи, а нощувките са за сметка на Агенцията за закрила на детето, каза кметът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6075 |13.08.2012 Beastie Boys съдят фирма за енергийни напитки . 0| 11806 |06.08.2012 Elevation Music Festival изпраща лятото с парти на плажа MO‘HORIZONS BANANA SOUNDSYSTEM са специалните гости на вечерта . 3| 8560 |08.08.2012 Тя е Мадона! Може да си го позволи . 9| 18759 |26.07.2012 Мик Джагър – грозен, привлекателен и велик

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads