Реклама / Ads
3| 6971 |07.02.2013 ФРОГ МЮЗИК

Гласът на SMOKIE Chris Norman ще свири с бенда на Слави

.
Легендата на SMOKIE CHRIS NORMAN ще гостува в „Шоуто на Слави“ и ще свири с „Ку-Ку бенд“ на живо в студиото на 12 февруари.
 

 

Рок звездата на SMOKIE ще лети от Малага, където в момента записва своите нови сингли и кавъри на някои от вечните си песни като „Midnight Lady“, „I’ll Meet You At Midnight” и „Living Next Door To Alice”, специално, за да гостува при Слави и да разкаже за интригуващия път на славата и каква е рецептата да бъде вече 40 десетилетия на сцената. Всички знаем кои са SMOKIE и едва ли има някой от последните три поколения, който да не е чувал поне една тяхна песен или да не е изпял в караоке бара „Living Next Door To Alice” или пък любимата “Oh Carol”.

 

CHRIS NORMAN носи емоциите от музиката на едни от дуайените на 70-те, 80-те и 90-те. От 1986 започва своята солова кариера, която го издига до първите места в музикалните класации. Издава няколко нови албума. Единият от тях - „Close up”, представя двучасово удоволствие от акустичното звучене на най-известните песни на CHRIS в съпровод на класическа китара. Последният завършен проект на легендарния изпълнител е албумът “Time Traveller”, чиято идея е да компилира песни от различните периоди на рок музиката от последните 40 десетилетия. Концертите на соло певецът се превръщат в легенда, особено след концерта му във Виена през 2005, когато публиката наброява 50 000 души.

 

CHRIS NORMAN пристига в България на 12 февруари, за да разкрие подробности от изключителната си дългогодишна музикална кариера и да подготви публиката за концерта, който предстои на 22 март, от 20 часа в зала 1 на НДК, София. Освен това легендарният изпълнител ще изнесе и пресконференция, в която да обяви още един свой концерт в България.

Билети за концерта се продават на касата на НДК, както и в мрежата на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн в Eventim.bg. Цените на билетите са от 30 до 60 лева и ВИП от 70 до 80 лева.

 

https://artbulgaria.org

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6829 |04.02.2013 KRAAK & SMAAK представят най-доброто от сет листите си и нов албум . 0| 7571 |01.02.2013 Изключителната и неповторима AYO за първи път в България . 0| 8508 |19.01.2013 Депеш Мод ще пеят на “Локомотив” . 0| 8292 |04.01.2013 Голямата испанска звезда BEBE идва за първия си концерт в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads