Реклама / Ads
0| 5881 |10.11.2010 ФРОГ МЮЗИК

Хем Тънка, хем Червена, хем Рок седмица!

.
 

Ju_18 Cool

Чухте ли? - Остават броени дни до началото на Тънка Червена Рок Седмица 2. Само след някакви си 5 дни - на 15 ноември 2010 започва второто издание на фестивала Тънка Червена Рок Седмица! Билетите за една вечер са на цена 5 лв., а за четирите рок вечери – 15 лв. Както се казва - от тънко, по-тънко, какво му плащаш! Да не говорим, че независимо какъв билет ще закупите, с него ще получите и безплатно CD със специално създадената компилация „Thin red rock cd, vol.1”.

Дискът съдържа 16 авторски парчета на участниците във фестивала. Сред тях са както добре познати, така и нови за феновете заглавия като “Joke” на Awake, “Take the pills” на Default, “Swan Song” на Der Hunds, „Различен” на Ювиги, „Нов ден” на Иерихон, “Exiled” на бургазлиите Soundfull, “Far from heaven” на OverGame и други. „Компилацията не случайно е озаглавена “Thin red rock cd, vol.1”, защото сме твърдо решени идеята да има бъдеще, както и фестивалът да стане традиционен” – заявяват организаторите.

Освен това те казват още, че специално са подбрани музикални групи, които имат изявен авторски материал и притежават качествата да очертаят рамките на съвременната българска рок музика. Дано наистина да е така.

Естествено най-важни са датите и артистите, които тази година ще вземат участие в Тънка червена рок седмица 2:

15 ноември, 21 часа - Default и Booze Brothers

16 ноември, 21 часа - OverGame и Ювиги

17 ноември, 21 часа - Der Hunds и Awake

18 ноември, 21 часа - Soundfull и Йерихон



Освен възможността родните рок банди да излязат на светло пред по-широка публика, фестивалът тази година застава и зад социалната кауза „Срещу насилието”, подета от „Град за отговорни хора”. Целта на кампанията е инкриминиране на проявите на насилие към животните и пропагандиране на отговорно поведение, което да доведе до по-добра среда за живот за всички.

За добрия звук и осветление по време на фестивала ще се погрижи екип на Sound Creative team.

Така че след всичко това не ни остава нищо друго, освен всички любители на хубавата музика да сме на линия в бар „Тънка червена линия”!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7944 |09.11.2010 В очакване на легендарните Roxette... . 0| 5867 |04.11.2010 Виртуози завладяват най - добрата сцена в София . 2| 7486 |24.10.2010 Скорпиони, черната овца и Паулу Коелю... . 1| 5613 |21.10.2010 Великаните на електронната сцена Freestylers на живо в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads