Реклама / Ads
2| 7230 |05.04.2011 ФРОГ МЮЗИК

Ищар: Обичам да идвам в България!

.
Неповторимата Ищар Източник: artbulgaria.org
"Славата ме отвори повече към живота, към хората. Открих много неща, които не знаех, че съществуват на този свят – нови места, култури. Тя ме направи по-богата, но не ме промени като личност". Това споделя популярната в цял свят Ищар Алабина, която ще пее за българската публика не за първи път.
 

"Дали славата може да те промени зависи от това какъв си. Ние мислим за бъдещето, но по-добре е да поглеждаш назад, защото миналото е единствено нещо, което може да ти покаже какъв си. И благодарение на това, можеш да разбереш на къде отиваш. Мен славата не ме промени. Може би станах по-затворена, защото не вярвам истински на хората, но аз съм такава отдавна. От детството си не се доверявам лесно. Славата ме отвори повече към перспективите в живота, към хората. Открих много неща, които не знаех, че съществуват на този свят – места, култури. Тя ме направи по-богата, но не ме промени като личност", каза Ищар, цитирана от БГНЕС.

"На ясно съм, от къде идвам. Познавам българската публика. Знам, че българите обичат да се забавляват, да пеят, те обичат музиката", заяви етнопевицата. "Най-важното нещо за мен е мелодията. За мен езикът е без значение. Пяла съм на различни езици, на руски на испански, но важна е мелодията. Ако някой композира добра мелодия, която да ме докосне, бих направила песен на български", добави тя. За българската музика Ищар сподели, че й напомня малко на турската и узбекистанската. Тя е микс между поп и етно.

"Обичам да идвам в България. Смятам, че хората наистина ме разбират и чувстват музиката ми, защото е сходна с тази, с която те са израснали", сподели изпълнителката. Тя призова почитателите си да дойдат на концертите й с много енергия, позитивизъм и любов. На българска сцена феновете ще чуят някои нови парчета. "Знам, че българите обичат да се забавляват и се надявам да харесат новите песни, които все още не са чували", каза още тя.

Певицата ще посети последователно Варна ( 3 юни, Летен театър), София (5 юни, зала 1 на НДК) и Пловдив (6 юни, Античен театър), като в последните два града тя гостува за първи път. Освен на богат репертоар, посетителите на трите концерта ще станат свидетели на зашеметяващ спектакъл с богати сценични декори и атрактивни костюми.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5834 |28.03.2011 Майчински трепети отлагат концерт на Мариза у нас . 2| 5900 |18.03.2011 Брайън Адамс пее за жертвите в Токио . 2| 6515 |17.03.2011 SKUNK ANANSIE И DEFTONES НА SPIRIT OF BURGAS 2011 . 1| 11473 |09.03.2011 Извънземен Брейкбит и български хип –хоп в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads