Реклама / Ads
0| 6095 |09.09.2010 ФРОГ МЮЗИК

Женската страна на Placebo

.
Очарователната Fiona Brice
Броени дни преди да кацне на българска земя световно известното британско трио Placebo, с тях ще долети и прекрасната Fiona Brice.
 

Placebo ще стъпи за трети път в София на 13 септември в "Зимния дворец", потвърждават рганизаторите на събитето - Лауд Консертс. А "Женската страна на Placebo", както в чуждата преса наричат Fiona Brice, ще бъде "въоръжена" с изумителна бяла цигулка, нежен глас и много чар.

В настоящото световно турне на групата, по време на което представя своя последен, шести студиен албум "Battle for the Sun", Fiona е пълноправен член на бандата.

Това е първата концертна обиколка на чаровната цигуларка заедно с Placebo, но вече има две участия в албум на групата (в"Meds" и "Battle for the Sun").

Очарователната дама е от Лондон и споделя, че се запозналa с членовете на групата в лондонския "12-bar club", когато една вечер те дошли специално да я чуят на живо.

Това се случило преди няколко години, но официална покана да работят заедно получила в момента, в който музикантите решили да включат струнни партии в албума "Meds". Споделя, че е много вълнуващо едноверменно да бъде фен и да участва на сцената заедно с Placebo. Преди да се "отдаде" на триото, Fiona Bricе е работила и с други добре познати световно известни артисти, сред които Къние Уест, Sugababes, Бой Джордж, Westlife и Simply Red. Българските фенове ще имат възможността да я чуят да свири на електрическа и акустична цигулка.

Преди Placebo, точно в 20ч на сцената ще стъпят българите от Babyface Clan, а след шоуто организаторите и Клуб Строежа подготвят специално Афтър парти в клуба.

Очаква се бандата да изсвири част от парчетата от последния си албум "Battle for the Sun" , както и избрано от най-доброто, което са правили до сега.

В началото на годината Placebo бяха отличени за "Best Alternative Band" в MTV Europe Music Awards, а за тази година получиха номинация в престижните ECHO Awards в категорията "Best International Rock/Alternative/Heavy Metal band". Последният албум на бандата "Battle For The Sun" от юни 2009г, дебютира под №1 в класациите на девет държави и влезе в Top 5 на цели деветнайсет.

Организаторите напомнят, че билети за събитието се продават в мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg и в Билетен център в НДК. Цената им е 50лв, а в деня на концерта ще бъде 60лв за билет.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 7819 |03.09.2010 Повече Guns отколкото Roses в живота на Слаш . 4| 6747 |27.08.2010 Желязната девица - на върха на роккласацията на Острова . 0| 5374 |23.08.2010 Serj Tankian обяви новата премиерна дата за Imperfect Harmonies . 0| 6004 |23.08.2010 U2 на кръстопът след противоречив албум

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads