Реклама / Ads
0| 6064 |27.09.2011 ФРОГ МЮЗИК

TM Juke отново ще прави компания на Алис Ръсел в София

.
Продуцентът и автор на голяма част от песните на Алис Ръсел - TM Juke, отново ще прави компания на соул и фънк фурията по време на гостуването й по повод първия рожден ден на серията от събития Reel Feel на 1 октомври в Sofia Live Club.
 

Този път той ще е в ролята си на музикант, като не е изключено да покаже умения и зад диджейския пулт. При предишното посещение двамата взривиха клуба и докара публиката до състояние, близко до музикален дилириум. TM Juke, освен като композитор и продуцент, се изявява и като китарист в групата на Алис Ръсел и едно от главните действащи лица в нея, но не успя да присъства на първия им лайв преди две години в София. За сметка на това обаче, ирландското уиски Bushmills отново ще подкрепи  любимата си изпълнителка и приятелите от Reel Feel, както във всяка тяхна

изява до момента.


Преди русата британка да поведе бенда си на сцената, за подходящата музикална настройка на гостите на вечерта ще се погрижи ходеща музикална енциклопедия Досю Амуджев, известен като автор и водещ на предаването Groovy Sessions по радио "Нова".

След като Алис Ръсел открие втория парти сезона на Reel Feel, на опашката на серията от събития се налага следващото голямо име - Уакс Тейлър (Wax Tailor). На 3 декември френският хип-хоп и трип-хоп продуцент пристига с 7-членния си лайв бенд и вечерта обещава да е изпълнена с много френски музикален чар в компанията на истински Bushmills Brothers. Зад името Wax Tailor стои парижанинът Jean-Christophe Le Saoût, който с изтънчеността на французин замесва уникална смесица от хип-хоп и трип-хоп с помощта на силен инструментален пълнеж, вокални гостувания на разнообразни международни изпълнители и различни МС специалисти. Музиката му е като филм, в който той е режисьорът, който управлява семплите, а резултатът са парчета, които наподобяват творби на Кубрик, Дейвид Линч, Уди Алън и Хичкок.

 

 

Билети: на цена от 30 лв. се продават предварително в мрежата на "Ивентим", както и на касите на НДК. В деня на събитието цената на входа на клуба ще е 40 лв.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 6940 |18.08.2011 Том Джоунс пее за първи път у нас . 1| 6890 |10.08.2011 Фестивалното градче на SPIRIT OF BURGAS вече се издига на централния плаж в Бургас . 0| 6560 |09.08.2011 Джеф Скот Сото обича Бургас и ще е на Spirit-а . 0| 12122 |04.08.2011 SPIRIT OF BURGAS – ФЕСТИВАЛ, ПОДКРЕПЯЩ БЛАГОРОДНИ КАУЗИ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads