Реклама / Ads
0| 6343 |02.04.2013 ФРОГ МЮЗИК

KRAAK & SMAAK представят най-доброто от сет листите си и нов албум

.
През април нощният живот на София отново ще стигне крайната си точка, след като на 13-ти холандското трио KRAAK & SMAAK пристигат отново на българска земя.
 

Момчетата от държавата на лалетата ще представят най-доброто от себе си, както и новия си албум K & S "Electric Hustle" излязъл през 2011 година. Специален гост, който придружава дуото ще бъде тяхната любима Беренис, певица съпровождаща момчетата в голяма част от техните лайв изпълнения.

Heineken, Ван Гог и KRAAK & SMAAK – това са трите най-важни неща, които трябва да знаете за Холандия...Така обичат да се шегуват холандците, определящи музиката си като „ електро, но фънки с приятен вкус”.

Краак и Смаак стартират като студиен проект на най-добрите холандски продуценти, диджеи и изпълнители - Oscar de Jong, Wim Plug и Mark Kneppers, а днес KRAAK & SMAAK е нарицателно за едни от най-предпочитаните диджеи и то не само в Европа. Сетовете им варират успешно и енергично между денс, фънк, брейк бийт, хаус, минимал и дръм енд бейс звученето или за кратко, както каза един от основателите пред българска публика преди две години „Много фънки, но не само“!
Обиколили най-големите световни столици, фестивали, концерти и станали част от европейското турне на FAITHLESS - днес, култовите диджеи са отново на наша територия, за да ни запознаят с парчетата от новия си албум и зашеметят с техния „old school” професионализъм.
За албума и турнетата

Третият албум на K&S "Electric Hustle" е издаден през май 2011 г. и включва изпълнения с легендарните вокалисти от САЩ Romanthony и Lee Fields, но също и великобританците Bluesman John Turrell и певицата Janne Schra.
„Албумът е изпълнен с пъстри фънки ритми и отвравя път към бъдещето със замах“, така споделят момчетата и не са далеч от истината. Доказателство е сингълът Let’s Go Back feat. Romanthony, който бързо се покатери на челни позициии в радиа във Великобритания, Германия, Италия, Холандия и обяви позиция # 1 в света на денс музиката в онлайн магазина Beatport.com.

Дуото не спира дори и за секунда. Музикалните им изяви минават през Америка, а през лятото на 2011 и през по-голямата част на Европа. Участват на Glastonbury и Big Chill фестивали в Обединеното кралство, Exit в Сърбия и други. Мелодиите им се струват познати не случайно. В голяма част от работата си момчетата преработват музиката на Moby, Aretha Franklin, Imelda May и Caro Emerald.

Билети: на предварителна продажба 10 лева, на място в деня на събитието 15 лева.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 9730 |20.03.2013 Новият проект на парижанина Боб Синклер е Paris by night, a Parisian musical experience . 0| 6078 |19.03.2013 Легендарният Chris Norman ще раздава автографи на летище София . 0| 6926 |19.03.2013 Снууп Лайън за тревата и миналото на гангстер . 2| 7404 |13.03.2013 Звездтата на Smokie Chris Norman разкрива тайните за десетилетия успех!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads