Реклама / Ads
1| 6547 |05.06.2014 ФРОГ МЮЗИК

Криси Асенова ще учи в академията на Пол Макартни

.
С феноменалните две изпълнения на "Adagio" на Лара Фабиан и обичаната от всички българи "Хубава си, моя горо", 14-годишната Кристиана Асенова спечели безапелационно сърцата на зрителите на Нова и заслужи титлата "Голямата надежда" на България.
 

На финала  тя се изправи срещу Мариам Маврова и Радко Петков и получи категоричните 38% зрителски вот. Младата надежда от Търговище, която заслужи прозвището "българската Лара Фабиан", спечели обучение в академията на сър Джеймс Пол Макартни в Ливърпул, участие на седмия международен фестивал на изкуствата Orpheus In Italy и парична награда в размер на 30 000 лв.

"Понякога, за да успее, човек трябва да бъде не само талантлив, но постоянен и упорит", с тези думи Маги Халваджиян се обърна към победителката, припомняйки факта, че когато се е явила на кастингите за предаването във Велико Търново, самата тя не е искала да участва. Кристиана е сред кандидатите заедно о с по-малката си сестра, която също се представи в "Големите надежди". Именно на тази сцена Кристиана доби увереност в себе си и накара цяла България да повярва в нейния талант. "Чувствам се страхотно, просто великолепно! Много благодаря на всички от сърце!", бяха първите думи на развълнуваната победителка. "Ти изплака душата си на тази сцена и за нас беше удоволствие да те слушаме", бе коментарът на Любо Киров.

Първи подгласник на победителката стана Радко Петков, който от началото на шоуто си спечели симпатиите на Веселин Маринов и за пореден път защити честта на родния Троян. Изпълненията на "Lane moje" на Желко Йоксимович и "Синева" на Васил Найденов във вариант на Георги Христов, му донесоха почетното второ място. По волята на зрителския вот, велинградската надежда Мариам Маврова се класира трета с "Feeling Good" на Майкъл Бубле и "Пепеляшка" на Петя Буюклиева.

Три момичета и три момчета премериха сили на големия финал - Александър, Павел, Радко, Кристиана, Преслава и Мариам. Те представиха песни на Ахат, Георги Христов, Майкъл Бубле, Лара Фабиан и много други български и световни изпълнители.

Всяко едно дете изпълни по една песен, след което зрителите определиха кои три деца да продължат. С изпълнение на втора мелодия децата от великолепната тройка затрудниха максимално публиката в избора на най-голямата надежда.

От трите деца отново зрителите определиха кой заслужва да спечели голямата награда – Кристиана Асенова, наречена от Веселин Маринов "най-нежното създание на сцената на "Големите надежди".

Въпреки своите 14 години, чаровната изпълнителка вече е била в челната десятка на детския песенен конкурс "Евровизия", пяла е и с би бенд и е носител на многобройни първи награди от конкурси в страната.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6152 |04.06.2014 Б.Т.Р. събират "20 години в един концерт" . 0| 10456 |31.05.2014 Ето го един от най-очакваните албуми за 2014 г. . 0| 6875 |29.05.2014 EXIT Adventure Bulgaria: Представи си EXIT! . 0| 6451 |28.05.2014 FUNKDOOBIEST ОТНОВО В СОФИЯ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads