Реклама / Ads
0| 4341 |16.11.2018 ФРОГ МЮЗИК

Майкъл Бубле пее догодина у нас

.
Майкъл Бубле
Майкъл Бубле ще изнесе първия си концерт у нас на 14 септември в „Арена Армеец“. Спектакълът на канадската суперзвезда ще бъде изцяло със седящи места, като капацитетът на залата ще е ограничен до 10 000 души.
 

Първото официално посещение на изпълнителя у нас бе през март 2016 г. за снимките на реклама. Бубле остана у нас цели три дни. Още тогава той обеща, че ще се върне в София, за де пее пред многобройните си фенове.

 

Освен изпълнител, Бубле е текстописец, композитор, актьор и продуцент. В своята зашеметяваща музикална кариера има реализирани пет изключително успешни световни турнета, носител е на четири награди „Грами“ и има над 60 милиона продадени албума по целия свят.

 

През август тази година той се завърна на сцената, след дълго отсъствие – с концерти в Дъблин, Лондон и Сидни, където изпълни най-големите си хитове пред повече от 150 000 души.

Новият му осми студиен албум носи името Love, а премиерата на 16 ноември съвпада с друго събитие – тази седмица 43-годишният певец получава звезда на холивудската Алея на славата.   

 

„Връщам се към това, за което съм призван. Ще се върна към свят, който има нужда от любов, романтика и смях. Ще бъде проводник за това. Love е най-добрият ми албум“, каза наскоро Бубле.

 

Той не бе излизал пред публика, откакто синът му Ноа се разболя от рак на черния дроб преди две години. Сега момчето е на пет години. Миналия месец дори се заговори, че Майкъл Бубле се оттегля от шоубизнеса, за да се посвети на семейството си, но той побърза да отрече това. 

 

Предстоящото световното турне ще започне със серия от 27 концерта в Америка, чието начало е във Флорида на 13 февруари 2019 г., следват „Медисън скуеър гардън“ в Ню Йорк и в „Стейпълс сентър“ в Лос Анджелис. Последната дата е във Вашингтон на 6 април.

 

След това Бубле ще зарадва феновете си в родната си Канада с концерти във Ванкувър, Едмънтън, Саскатун и Уинипег през април. Той ще продължи канадското си турне през юли и август.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4960 |10.09.2018 Ерос Рамацоти идва догодина у нас . 0| 5151 |29.08.2018 Майкъл Джексън щеше да навърши 60 години . 0| 5174 |25.11.2017 Осем албума на Еurythmics ще бъдат преиздадени на винил догодина . 0| 7380 |17.02.2017 Рекорд: „Thriller” на Майкъл Джексън с продадени 33 милиона копия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads