Реклама / Ads
2| 5623 |06.07.2011 ФРОГ МЮЗИК

Над 2500 души подскачаха снощи в такт с култовото “JUMP AROUND!” на HOUSE OF PAIN

.
Източник: avtora.com
Снощи софийската зала Христо Ботев едва побра над 2500 желаещи да споделят емоцията от концерта на HOUSE OF PAIN.
 
Шоуто бе пикът на Beck`sperience партитата, които подгряват SPIRIT of Burgas 2011. То в действителност се оказа връх в увертюрата към най-мащабния летен фестивал у нас, който предстои на 12, 13 и 14 август на Централния плаж в Бургас. И тази година немска марка бира номер едно е партньор на фестивала.

Everlast, Danny Boy и бандата им отлложиха нарочно с около 20 минути излизането си на сцената в зала „Христо Ботев”, за да дочакат и онези свои фенове, които до последно се редяха на касите на входа за билети за шоуто. Самите HOUSE OF PAIN бяха подгрявани от две български хип-хоп банди – Illmate и бургаската Нокаут.

Феновете на HOUSE OF PAIN останаха екзалтирани до самия финал на шоуто на Everlast, Danny Boy и компания. Next Episode, Who`s The Man, Put Your Head Out, Back From The Dead, Same As It Ever Was бе само част от сет листа на групата. За десерт момчетата от Калифорния оставиха превърналото се в химн от средата на `90те “Jump Around!” и тогава цялата зала буквално изригна. Всички подскачаха в такт с високо вдигнати ръце. Всъщност това не беше финала, защото публиката така и не остави HOUSE OF PAIN да си тръгне без няколко парчета на бис.

На изхода множество фенове дочакаха да си вземат автографи от Everlast, Danny Boy и съпорт музикантите им.
С концерта си в София на 5 юли, Everlast даде повече от реванш за миналогодишното си отсъствие от втората вечер на SPIRIT of Burgas. Участието му тогава бе отменено, заради внезапно заболяване на артиста. Още тогава той обеща на българските си фенове, че ще дойде на следващата година и спази това свое обещание като направи с групата си HOUSE OF PAIN взривяващо подгряване на таз-годишния фестивал SPIRIT of Burgas.



БИЛЕТИ ЗА ФЕСТИВАЛА SPIRIT OF BURGAS:
Препродажба – в мрежата на Eventim.bg:
3-дневен билет: 120лв.
1-дневен билет: 50лв.
На входа в дните на фестивала:
3-дневен билет: 140лв.
1-дневен билет: 60лв.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6229 |04.07.2011 HOUSE OF PAIN вече в София . 0| 5988 |30.06.2011 Нокаут и ILLMATE подгряват концерта на HOUSE OF PAIN . 0| 6449 |28.06.2011 Концертът на HOUSE OF PAIN се мести в зала Христо Ботев в София . 0| 5453 |15.06.2011 Suicidal Tendencies на Основната сцена на Spirit Of Burgas 2011

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads