Реклама / Ads
0| 8121 |17.04.2016 ФРОГ МЮЗИК

Никос Вертис: На сцената съм лъв, в живата-обикновено момче

.
Никос Вертис
Животът е прекрасен. Егоист, инат, но и добродушен съм. За мен концерта в България е една голяма въпросителна. Много българи идват на мои концерти и ми казват, че трябва да пея и у вас. Не зная до колко познавате песните ми. На сцената с мен ще се качат 25 души. Искам да взема сърцето на българите. За мен е важно колко добре се забавляват хората. Не можеш да спреш, ако срещу мен пее цялата публика. Не мога да го направя. Няма значение колко време съм пял.
 

Това каза популярният гръцки изпълнител Никос Вертис по НТВ. Никога не съм имал специални изисквания към организаторите. Просто трябва да съм си починал добре. Нямам и специални ритуали. Ако денят е започнал добре, значи и нощта ще е добра. Никога не излизам пил на сцената. Предпочитаме храната пред алкохола.

Когато изляза на сцената пред себе си виждам един мрак. В този момент, дали пея пред 2-ма или 200 хиляди души, няма значение. Когато чуя залата да пее, сърцето ми започва лудо да бие. Този момент всеки път е удивителен за изживяване. Като една океанска вълна, която те залива.

Ще си тръгна от този живот с музика. В следващият пак ще се занимавам с музика. Възхищавам се на Франк Синатра. Има душа в музиката. Той е като стихийно бедствие. Без харизма никой певец няма да остане в музиката. Произходът ми е тракийски. Баща ми ми пускаше Иво Папазов-Ибряма. Впечатлен съм от Слави Трифонов. Много ми хареса концерта му. Дори не знаех, че е тв водещ. През цялото време мислех, че е певец. Все още не съм станал голяма звезда. На сцената не съм този Никос, който познават приятелите ми. На сцената съм лъв, иначе обикновено момче. Не съм искал да ме спират за автографи. Най-прекрасните неща в живота са прости. Като си известен, това ти се отнема. Казват ми, че не трява да се отлепям от земята. Нямах щастливо детство. Ние сме сплотено семейство.

Музиката и бързите коли са били мечтата ми. Най-голямата ми фобия е един ден да спрат да ме слушат. Вярвам, че в този живот парите са на заем. Те доставят наслада на егото. Не излизам да пея, за да изкарвам пари. Преди работех в една бензиностанция, миех коли и си мечтаех за бързи автомобили. Не карам бързо, ако колата не е в изправност. Вече карам бързо само на писта. Колите са моята страст и порок. Пускам си силна музика и карам. В последно време можеш да ме видиш и с велосипед. Интересувам се от политика, но не си казвам мнението. Дали съм ляв или десен, е мое решение. Не искам да влияя на хората. Роден съм в Холандия, добре е хората да пътуват и да работят заедно. Трябва да има обединена Европа. Заедно можем да стигнем до Луната. Атентаторите не убиват заради религия, а заради проблеми. Този, който убива в името на Бог, е много далече от вярата.

От 14 години не говоря за личния си живот. Имам флиртове, но за сериозна връзка, това отнема време. Това, което е важно е колко красив е човекът отвътре. С времето остава личността. Това те кара да останеш дълго време с една жена. Доста съм щедър, дори до глупост. Натъжава ме, когато видя, че човек прави грешка, а той върви в посока, в която не трябва.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6880 |01.03.2016 20 години на сцената Last Hope . 1| 5716 |05.08.2015 Лени Кравиц скъса панталон на сцената и развя... дреболии . 0| 4872 |12.03.2015 Космополитната банда N.O.H.A се завръща на сцената на SOFIA LIVE CLUB . 0| 6592 |27.12.2014 Twisted Sister на сцената на Kavarna Rock 2015

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads