Реклама / Ads
0| 6458 |19.09.2010 ФРОГ МЮЗИК

Нощният живот на София предлага луди партита

.
Kon & Amir
Kon & Amir и Quantic ще ни чакат в Sofia Live Club.
 

Ju_18 Cool

Всички пълнолетни ще могат да се наслаждават с пълни шепи на нощния живот в София тази есен. Благодарение на „REEL FEEL” ни очакват серия от месечни събития, в които музиката и културата вървят ръка за ръка.

- За първото от поредицата “REEL FEEL” на 15-и октомври директно от Ню Йорк пристига дуото Kon & Amir, които ще покажат как правят партита в най-космополитния град. Събитията ще се случат в предпочитаното от световни имена от музикалната гилдия място – SOFIA LIVE CLUB.

- Всеки месец „REEL FEEL” вечерта ще започва като място за среща с интересни личности от различни сфери, които имат какво да кажат и покажат, след което ще прераства в парти с известни имена от световната музикална сцена. Основната цел е да даде възможност на голяма част от активните хора в София да намерят общо място, на което да споделят интересите си и в същото време да се забавляват.

Откриването на поредицата „REEL FEEL” неслучайно става с американското дуо Kon & Amir (OFF Track/ BBE Records). За тях е скромно да се нарекат просто DJ-и, тъй като освен с пускане се занимават с продуциране на музика, продажба и разпространение на записи, но най-вече със страстно издирване на култови музикални плочи от миналото, които само изтупват от праха, за да заблестят с нов блясък. Тяхната серия от компилации “OFF Track” представя част от най-доброто в стиловете фънк, соул, диско и хип-хоп през 70-те и 80-те, което двамата успяват да изровят от старите мазета на квартали като Бронкс, Бруклин и Куинс – едни от основните органи на организма Ню Йорк. Двамата представят есенцията на музиката от онези времена, като често сред парчетата има толкова редки и ценни, че е трудно да бъдат оценени просто с пари. В селектираната според кварталите на космополитния град музика всеки би могъл да разпознае корените на голяма част от съвременните стилове, които също не са им никак чужди. Kon & Amir са изключително ценни и като източници на опит, биография, идеи, а дори и на любопитни истории от живота си. Ето защо те ще участват и в отворена дискусия и ще са на разположение да отговарят на въпроси преди да застанат зад пултовете.

За събитието на 15-ти октомври „REEL FEEL” си партнира с добре познатия фестивал за късометражно кино и анимация Future Shorts, който вече четвърта година провежда ежемесечни събития в България. Селекцията на филмите от програмата на Future Shorts ще бъде тематична и ще е под надслов "I ♥ NY" - филмите, които отразяват и говорят за живота и културата на Ню Йорк.

Другото име от програмата на „REEL FELL” тази есен е само на 30 години и роден под името Will Holland, но отдавна е в музикалните енциклопедии като Quantic. Младият англичанин може да се похвали със солидна музикална визитка – 14 издадени албума, участия по всички музикални фестивали в света и общо над 100 хиляди продадени записа от всичките му проекти. Преди три години Quantic се премества да живее и твори в Кали, Колумбия. Именно там той сформира новия си проект – Quantic & His Combo Barbaro, черпейки вдъхновение от горещите латиноамерикански музикални извори. В последната му формаци влизат таланти от Панама, Бразилия, Перу и Колумбия, което говори еднозначно за богатството на албумите му.

Домакин на поредицата „REEL FEEL” събития е Sofia Live Club. А за възможността да се сдобиете с безплатни билети следете Twitter профила на събитието https://twitter.com/reel_feel, официалния сайт https://reelfeel.bg или се присъединете към страницата във Facebook - https://sn.im/reelfeel. Пък може и да се видим там, нали?!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 7826 |03.09.2010 Повече Guns отколкото Roses в живота на Слаш . 2| 5490 |21.05.2010 Петима виртуози придружават Дилън в София . 0| 5340 |19.04.2010 Французите от The Dynamics в София . 1| 7261 |31.03.2010 "Морчийба" с концерт на "Парк лайф фест" в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads