Реклама / Ads
4| 7787 |03.09.2010 ФРОГ МЮЗИК

Повече Guns отколкото Roses в живота на Слаш

.
Guns N'Roses някога
Без да вади оръжия, бившият китарист на Guns N'Roses, се изпокара и с втората си съпруга. В същото време бившите му колеги от бандата са на турне с Chinese Democracy.
 

Ju_18 Cool

Някогашният китарист на култовата банда Guns N'Roses, Слаш, чието истинско име е Сол Хъдсън, се развежда със своята съпруга Пърла Ферар, а причината за тази раздяла били непреодолими разногласия. Слаш възнамерявал да поиска съвместни родителски права върху двете деца си: 8-годишния Лондон Емилио и 6-годишния Каш Антъни. Музикантът вече има един развод зад гърба си.

Слаш и Пърла всъщност не живеели заедно вече цяло лято, а ожесточените спорове помежду им вгорчили досегашния им 9-годишен съвместен брачен живот. Те сключиха брак през октомври 2001 година в Лос Анжелис, а Слаш гледаше на Пърла като на свой надежден партнор, който му помага в житейските трудности. Впоследствие обаче съжителството между двамата май е минавало повече под мотото "Добре дошли в джунглата".

Слаш впрочем е всеизвестне скандалджия и по тази причина поредното разтрогване на взаимоотношения, този път в семейството му, не изненадва никого. До голяма степен заради чепатия му характер Guns N'Roses вече не са това, което бяха някога, когато все още двамата големи Слаш и Аксел Роуз мелеха брашно.

Споменаването на Слаш, Аксел и Guns N'Roses е добър повод да се сетим за златното време на бандата и най-големите им хитове, които в България все още не сме чули на живо, въпреки спекулациите, че ще видим и тях, макар и не в онзи състав, който минава за емблематичен.

Те осъществяват двегодишно турне и макар хакерско съобщение в профила на Аксел Роуз в Туитър преди време да уведоми почитателите на бандата, че планираното им турне е прекратено, се оказа, че това не е така. За радост на феновете новината беше обявена за фалшива, още повече, че Аксел нямал навика да оставя съобщения в "Туитър", но дори и да го правел, то ставало посредством iPhone му. Турнето си с името на най-новия им студиен албум Chinese Democracy си върви, а последният им концерт е планиран за 23 октомври на олимпийския стадион в Барселона.

Chinese Democracy ("Китайска демокрация") се прочу и с факта, че китайците го забраниха, считайки го за "злобна нападка" срещу страната им, за албум, насочен срещу Китай. Впрочем едноименната песен Chinese Democracy възпява забранената в Китай секта "Фалун Гонг" и съдържа текст: "Ако вашата Велика стена се клати, вие сами сте си виновни".

Frognews.bg ви предлага обаче друго едно парче на Guns N'Roses - неувяхващия November Rain:

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6720 |27.08.2010 Желязната девица - на върха на роккласацията на Острова . 0| 5363 |23.08.2010 Serj Tankian обяви новата премиерна дата за Imperfect Harmonies . 0| 5985 |23.08.2010 U2 на кръстопът след противоречив албум . 0| 6024 |16.08.2010 ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА SPIRIT OF BURGAS БЛАГОДАРЯТ НА ЕКИПА НА JACK DANIEL`S ROCK STAGE

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads