Реклама / Ads
0| 4771 |04.12.2017 ФРОГ МЮЗИК

„С ръка на лице“ – новият проект на братята Пламен и Иво

.
Премиерата на сингъла съвпадна с представянето на първата колекция официален мърчъндайз на изпълнителите. Текстът на песента и специфичното движение „с ръка на лице“ във видеото са вдъхновени от тенденция в руската музика.
 

„С ръка на лице“ е първият сингъл на братя Добреви с по-твърдо, хип-хоп звучене
 
Автор на бийта, по който двамата са писали музиката, e руският музикален продуцент Diamond Style, a аранжиментът е дело на Павел Николов (от дуото Pavell & Venci Venc’). Видеото към сингъла е дело на режисьора Николай Шопов, с когото Пламен и Иво и продуцентите им си партнират за първи път.

“Вдъхновението ни за този проект дойде от Русия. Тенденцията известни личности да се снимат и да танцуват „с ръка на лице“ е много актуална там, вече се разпространява и в Америка, но в Европа е слабо позната. Това движение е част от модерната хип-хоп култура, подобно на популярния „даб“, който е любим на младите хора по цял свят. Минаха само два дни от премиерата на парчето, а вече видяхме в социалните мрежи доста снимки и видеа на фенове, които позират или танцуват „с ръка на лице“, което много ни радва“, коментират Пламен и Иво.

Излизането на новия им сингъл съвпадна с представянето на първата колекция техен официален мърчъндайз от шапки, тениски и суичъри #СРЪКАНАЛИЦЕ, която бе показана за първи път във видеото на парчето и вече се продава в уебсайта Sundayhabit.com. Скоро тя ще бъде последвана от мърчъндайз и на останалите артисти на Вирджиния Рекърдс.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7594 |09.06.2017 Българка е новият композитор на концертния оркестър на ВВС . 0| 12207 |19.02.2017 Тенорът Росен Ненчев – новият любимец на Хосе Карерас . 0| 6234 |15.11.2016 Новият албум на ”Дийп Пърпъл” ще излезе през февруари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads