Реклама / Ads
1| 8209 |31.08.2012 ФРОГ МЮЗИК

"Ред хот чили пепърс" забиват тази вечер

.
Хиляди се събраха пред столичната зала „Арена Армеец", за да изгледат шоуто на рокаджиите от „Ред хот чили пепърс” тази вечер.
 

Въпреки че калифорницийте бяха обявили, че ще пристигнат в София днес, се оказа, че частният им самолет е кацнал в столицата още миналата нощ.

 

Концертът е част от световното турне на рок идолите, а основният повод - представянето на последния им албум I‘m With You.

 

В сряда „червените чушлета” забавляваха 30 хилядната си публика в хърватската столица Загреб. Днес са на ред феновете от румънската столица, а утре в деня на концерта си в зала "Арена Армеец" музикантите пристигат в София.

 

Тъй като през януари Кийдис претърпя операция на стъпалото, той малко накуцва, но това няма да му попречи да издържи турнето, с което бандата представя новия си албум I‘m With You. На концерта в Прага, който се състоя на 27 август, Кийдис през цялото време изкара на стол, така че може да очакваме и у нас да ни пее седнал.

 

Носителите на 5 награди “Грами” ще престоят в България може би по-малко от 12 часа, защото веднага след шоуто заминават за Гърция, където е следващата дата в турнето им - на 4 септември.

 

Музикантите от английската група As Able As Kane (АААК) ще подгряват култовата банда, но купонът за концерта на "Ред хот чили пепърс" ще започне още в 4 ч следобед, съобщиха организаторите от "София музик ентърпрайсиз".

 

На сцена на открито пред столичната зала "Арена Армеец" първа ще забие родната групата "Кю Чек" в стил пънк, реге, ска и метъл.

 

Както всички музикални величини и бандата „Ред хот” няма да се храни с какво да е. Музикантите пътуват с личния си готвач, който се съобразява с менюто на всеки поотделно. Както е известно в менюто не влизат никакви животински продукти, а главно плодове и зеленчуци.

 

Освен условия към храната, калифорнийците поискаха и специална зала за медитации, точно зад сцената, която да бъде застлана с дебел мек килим, удобен за йога и релаксация. Флий - Майкъл Балзари, Чад Смит и Джош Клингхофър пристигат с членове от семейството си. Фронтменът на "Ред хот" Антъни Кийдис пътува с 5-годишния си син Евърли Беър.

 

Самите съблекални пък трябвало да са много широки, обзаведени с меки дивани, задължително некожени с малки масички за кафе и високи палмови дървета.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6404 |29.08.2012 “Сънрайз” и Кен Хенсли ще пеят за Виктор благотворително . 0| 7184 |27.08.2012 Оскарова музика ще звучи на Фортисимо фест 2012 в Бургас . 3| 9498 |22.08.2012 Време е за „Миндя рок фест” 2012 г. . 2| 10963 |20.08.2012 Само след броени дни MO‘HORIZONS BANANA SOUNDSYSTEM отново ще зарадват с концерт българските си фенове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads