Реклама / Ads
0| 5829 |14.02.2013 ФРОГ МЮЗИК

ReelFeel представя Dub Pistols Live Band на 6 април в София Лайв Клуб

.
На 6 април по покана на ReelFeel и с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills София посреща легендарните Dub Pistols. Формацията, която прослави в световен мащаб дъб и реге културата ще представи за първи път своето взриоопасно шоу на сцената на София Лайв клуб като част от европейското си турне.
 

 

Със сериозна музикална визитка, включваща пет студийни албума и участия в различни музикални проекти, Dub Pistols вече близо 20 години не спират да изумяват феновете си с невероятната си креативност и усет към новото и интересното.

 

Бандата е сформирана през средата на 90-те от Barry Ashworth. Освен по задължителния за това време биг бийт, той е сериозно запален и по ска културата от 50-те, пънк и реге музиката. Всичко това дава отражение върху звученето на бандата, което развива и дава нова енергия на дъб музиката през новия век. Последният им албум  “Worshipping the Dollar” доказва по безупречен начин колко голяма музикална енергия притежават музикантите от Dub Pistols. Не случайно през последните години са редовни гости на едни от най-престижните фестивали - Glastonbury, Bestival, Glade, Beautiful Day, Rock Ness и Bloom.

 

Музиката им влиза в редица касови филми като BLADE II, Bad Company и Mystery Man, както и в саундтраците на електронните игри Tony Hawk, Tigwer Woods PGA Tour, NBA, Fifa и Final Flight.

 

Малко са бандите, които могат да възпламенят една тълпа така, както го правят Dub Pistols. Като истински Bushmills Brothers, които умеят да се забавляват и да творят заедно, те винаги залагат на невероятна комбинация от ска, дъб, хип-хоп и електронна музика. Факт, който подобаващо беше оценен с наградата на DJ MAG “Best Live Act” за 2011 г. Точно този заряд и настроение ще видим на 6-ти април и в София.

 

Билети за концерта на Dub Pistols може да намерите в мрежата на Eventim. Повече информация за събитията на ReelFeel търсете на сайта www.reelfeel.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6829 |04.02.2013 KRAAK & SMAAK представят най-доброто от сет листите си и нов албум . 0| 6207 |31.10.2012 Британската парти машина Toddla T & MC Seroceе и съвместно фънк шоу на DJ Format & Boca 45 на 8 декември от ReelFeel . 1| 6514 |17.10.2012 Проект БALKANSKY представя новия си албум „ОРЕНДА“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads