Реклама / Ads
0| 7917 |26.04.2012 ФРОГ МЮЗИК

Сензацията WALK OFF THE EARTH стават част от тазгодишното издание на ELEVATION

.
Вълнуващо завръщане на Parov Stelar Band с нов албум за всички фестивални ценители
 
Музикални сензации на ELEVATION тази година няма да липсват. За да подсилим още повече очарованието на фестивала, поканихме интернет феномена WALK OFF THE EARTH.

Усмихнатите музиканти, които за по-малко от седмица буреносно завладяха света, с брилянтната си интерпретация на „Somebody that I used to know” на Gotye, идват чак от Канада за тяхното първо европейско фестивално участие специално за второто издание на Elevation Music Festival.

Видеоклипът, в който 5 човека свирят едновременно на една единствена акустична китара, експлодира в YouTube с 35 милиона гледания в рамките на 2 седмици и бързо привлече вниманието към тяхната колекция от иновативни песни.

За последните 5 години групата е спечелила впечатляващо голяма публика по целия свят, заради уникалния си, стопяващ сърцето подход в писането на песни, записването на видео-клипове и постоянната комуникация с всички, които тяхната музика е докоснала. Постижение, което е близо до същността и целите на ELEVATION.

Безспорните любимци PAROV STELAR BAND идват на ELEVATION 2012, за да засвидетелстват напълно симпатиите и привързаността си към българската публика с изпълнения от чисто новия си двоен албум-“The Princess”. От последния си концерт в България (2 декември 2011г), за който билетите бяха мигновено изкупени, електро суинг бандата зае челни позиции в US World Music Chart, Austria Dance Music Chart и още много европейски класации.

PAROV STELAR BAND не могат да забравят тръпката от реакцията на родните фенове и нямат търпение да се завърнат на българска сцена.
Повечето от песните са силно емоционални и напомнящи на тоновете на пиано и жадуващи за живот вокали.

Ако жадувате и вие за истински фестивални приключения, не пропускайте ELEVATION 2012. Фестивалът ще се проведе на 23 и 24 юни, с безплатно откриващо парти на 22-ри за всички, които притежават билети за събитието. Старта в петъчната нощ ще подгрее феновете и ще им осигури допълнително време за настаняване в къмпинга, както и повече музика, настроение и много забавления, които ще ескалират през последващите парти дни на Фестивала.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 99лв.
Повече информация за фестивала, можете да намерите на www.elevation.bg 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6792 |10.04.2012 VinaRock - the spanish mixture of rock with something else... . 0| 6312 |12.04.2012 Groove Armada, Breakage и Mickey Moonlight също на Elevation 2012 . 6| 7052 |03.04.2012 JUNGLE BROTHERS лично канят българските си фенове на концерт в София . 0| 6214 |02.04.2012 ELEVATION MUSIC FESTIVAL 2012 подарява на феновете още една фестивална вечер

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads