Реклама / Ads
0| 5635 |07.05.2015 ФРОГ МЮЗИК

Шарена музика през юни на Фестивал на цветовете

.
Миналогодишното събитие в Пловдив
Хип-хоп изпълнителите Ice Cream, Спенс, The Top Stoppers, както и легендата в електронната музика COOH vs BALKANSKY са първите участници във второто издание на Фестивал на цветовете. Водещ на събитието ще е Дон Еди Казасян.
 
За втора поредна година към цветното изживяване ще се присъединят и The Offenders. Те ще се качат на сцената на най-цветното събитие в София на 20 юни на открито пред зала „Арена Армеец”. Организаторите на събитието, пресъздаващо индийския цветен празник, и тази година обещават много пъстри и емоционални изживявания по време на фестивала.

Той се проведе за първи път през миналата година в София, последван от холи-празник и в Пловдив. Над 5000 души се впуснаха в еднодневното цветно приключение през изминалата година и се насладиха на изпълненията на редица български и чуждестранни музикални артисти.

В настоящото второ издание родните хип-хоп изпълнители ще ни зарадват с най-големите си хитове, както и най-актуалните парчета в репертоара си.

The Top Stoppers са един от най-сериозните проекти на българската музикална сцена, с отдавна спечелен статут на градска легенда, която успява да промени жаргона на поколението. За две години Wosh MC, Yoko, Piro и FeeL имат 6 сингъла и три видео клипа. Анимационният клип към песента „Летни нощи“ достига челни места в българските музикални радио и ТВ класации.

Псевдонимът CООH, под който Иван Шопов издава и пуска разтърсващ дръм енд бейс, е първата музикална трансформация на Иван. BALKANSKY е проектът на Иван, в който заедно с Теодосий Спасов и Иво Христов смайват всички със специфичен бленд от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви. Магическото звучене на кавала на световно признатия Теодосий, съчетано с отнасящите бас и електроника на Иван Шопов, поднесени с красивата визуална обвивка на Иво Христов правят BALKANSKY един от най-иновативните и успешни аудио-визуални проекти, излезли от родната сцена през последните няколко години.

Билети за най-шарения фестивал могат да се закупят на цени от 30 лв. Tорбичките с цветен прах се купуват само на място.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5876 |02.05.2015 МИЛЕНА и PIF с акустични концерти през май . 1| 8263 |23.04.2015 Тони Димитрова влюбена в музикант от „Гласът на България” . 5| 9819 |09.04.2015 Криско – обиден, музикалните награди го подминаха . 0| 5352 |16.03.2015 Поп иконата Anastacia пее през април в НДК

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads